fashiondays.ro

Laptop Acer Aspire la MarketOnline

Laptop Acer Aspire 5750G-2434G75Mnkk
sursa articol:MarketOnline - Servicii de sapte stele!


- Procesor Intel Core i5 2430M
- Video nVidia GeForce GT 540M 2GB
- Hard Disk 750GB SATA
- Memorie 4096MB DDR3




 

Seria Aspire oferă o gamă diversă de notebook-uri care vă oferă performanţă, grafica şi instrumente de comunicare care va ajuta sa intensificati divertismentul digital sau care sa completeze sarcinile Dvs. zilnice de calcul şi sa va mentina in contact cu toti cei cunoscuti, chiar dacă sunteţi acasă sau în deplasare.

Performanta si putere

Cu abundenţa de aplicatii multimedia intensive grafic şi aplicaţii de partajare disponibile astazi, rularea cu usurinta a multitaskingului este mai importanta decât oricând înainte. Avand în vedere acest lucru, notebook-urile Aspire incorporeaza procesoarele şi memoriile cele mai rapide de astazi, astfel încât sistemul Dumneavoastră va rula întotdeauna eficient. Această serie oferă de asemenea, spatiu amplu de stocare pentru toate fişierele multimedia pe care aţi putea dori să le păstraţi.

MarketOnline

Elemente grafice fantastice

Ecrane de înaltă rezoluţie într-o varietate de dimensiuni prezinta imagini superbe cu ajutorul graficii de cea mai buna calitate. Filme, video pe Internet, imagini şi mai mult strălucire pe notebook-urile Aspire, in timp ce conectivitatea HDMI extinde spectacolul catre ecrane mai mari.

Cele mai noi instrumente de comunicare

Navigaţi pe Internet şi stati în contact cu prietenii Dvs., cu conectivitate fiabila, de înaltă viteză prin Ethernet sau Wi-Fi. Intrati în chat-uri video folosind camera web de calitate a Aspire.

Superb Aspire design

Notebook-urile din seria Aspire sunt atractive, ergonomice şi durabile. Cu un profil subtire, accent estetic elegant şi culori atrăgătoare se poate controla usor. O varietate de materiale ecologice şi texturi incantatoare confera seriei Aspire un aspect solid si de unicitate.