fashiondays.ro

Laptop Samsung NP-RC710-S01RO

Laptop Samsung NP-RC710-S01RO, Intel Core i5 560M, 500GB, 6144MB, nVidia GeForce 315M 1GB, Windows 7 Home Premium
sursa articol: MarketOnline - Servicii de sapte stele!


laptop samsungSamsung NP-RC710-S01RO vă transformă lumea, cu extraordinara sa performanţă vizuală. Ecranul HD + LED ultra strălucitor de 17,3” produce cele mai clare imagini şi cele mai accentuate şi naturale culori, cu o remarcabilă luminozitate. Iar camera Web încorporată de 1,3 MP (HD) vă permite să înregistraţi şi să redaţi videoclipuri de înaltă rezoluţie, pe ecranul lat. Carcasa metalică, lucioasă şi robustă este accentuată de o tastatură de tip Island care nu doar arată extraordinar, dar face tastatul mult mai confortabil şi lipsit de erori.
În plus, puteţi alege să aveţi cel mai recent procesor de înaltă performanţă, Intel Core i5, precum şi versiunea originală Windows 7 Home şi o placă grafică nVidia GeForce (Optimus) 315M, care alocă dinamic resursele acolo unde aveţi cel mai mult nevoie de ele pentru un divertisment remarcabil în familie. Deci, cu RC710 este uşor să realizaţi repede ce v-aţi propus.

Experimentaţi divertismentul cu o claritate super luminoasă

hd ledAdăugaţi la divertisment un factor remarcabil cu notebookul din seria SuperBright RC710. Beneficiind de un ecran cu o luminozitate ultra clară de 280 niţi*, veţi descoperi o altă faţă strălucitoare a conţinutului multimedia favorit. Ecranul strălucitor HD LED cu iluminare de fundal, care produce culorile accentuate şi imaginile clare, oferă o calitate a imaginilor vie şi naturală, care pur şi simplu nu are competitori.
Veţi putea să redescoperiţi divertismentul de familie favorit, să vedeţi mai multe culori şi, cu un raport de aspect de 16:9, cea mai exactă reprezentare a filmelor şi a jocurilor HD.Nu vă mulţumiţi cu o experienţă neclară şi lipsită de viaţă – notebookul din seria RC710 aşteaptă să vă lumineze ziua.



baterie laptopExperimentaţi mai mult cu o durată mai mare de viaţă a bateriei
Notebookul din seria RC710 de la Samsung oferă mobilitatea şi libertatea perfectă datorită performanţei eficiente a alimentării – oferă destul timp pentru a finaliza lucrările şi divertisment fără stresul legat de durata de viaţă rămasă a bateriei.
Bateria avansată Litiu-polimer şi tehnologia Samsung inovatoare fac ca durata de viaţă a bateriei să fie de trei ori mai mare decât a unei baterii obişnuite de notebook, iar dvs. puteţi continua, oriunde.