fashiondays.ro

Rochii online

rochii online
Nota caracteristica a acestui site este recomandare de produse de calitate la preturi mici.Prin preturi mici nu inseamna neaparat ca veti cumpara un produs de firma la un pret de chilipir insa cu siguranta pretul online este mult mai decent si accesibil decat pretul din magazinele obisnuite.
Poate chiar si gama de produse este mai diversificata online ca sa nu mai vorbesc de timpul castigat.
Astea fiind zise sa trecem la recomandarea de azi.
Pe Shop Universal mi-am propus sa diversific un pic gama de produse recomandate pe segmenul fashion imbracaminte incaltaminte cu un magazin online de rochii interesant.
Este un magazin care se adreseaza doamnelor si domnisoarelor ce vor sa impresioneze la un eveniment cu tinuta aleasa.
La adresa http://www.rochii.biz veti descoperi modele de rochii de seara,rochii scurte din licra,rochii din saten si voal,rochii din cele mai fine materiale, elegante si vaporoase, mulate sau de club care cu siguranta va vor starni interesul sa petreceti ceva timp pe site si de ce nu sa si comandati un model care va place.
Aveti de unde alege pentru ca exista o varietate mare de rochii foarte dragute ca design si culori.
Rochiile de seara licra  sunt prezentate in 7 pagini respectiv 140 de modele.Daca ar fi sa imi dau cu parerea modelul CLEMENTINA mi-a atras atentia cel mai mult pentru ca mie imi plac liniile clasice dar nici Verona sau Ciara nu sunt de ignorat.
De asemenea rochiile scurte licra sunt extrem de provocatoare pentru orice femeie care vrea sa iasa in evidenta.
Amelia,Olivia sau Sophia sunt doar cateva din cele 387 de modele expuse in 19 pagini care mi-au placut.
La capitolul saten si voal rafinamentul si eleganta sunt la ele acasa.O gama larga de modele cu o croiala placuta si de bun gust va asteapta sa le vizionati pentru ca merita.
Varietatea la acest segment nu mai este asa de mare ca la precedentele insa modelele prezentate sunt suficiente pentru a alege ceva.
Si daca poate parerea unui barbat conteaza pot sa dau o recomandare si la rochiile din saten si voal spunand ca Beatrice sau Carina sunt rochiile care mi-au placut cel mai mult.
Comenzile se pot face telefonic iar livrarile se fac prin curierat.Taxa de transport este mica si nu incarca nota de plata.Plata se face la primirea produsului in sistem ramburs.
Eventual puteti opta si pentru curierat rapid pentru a primi comanda in 24 de ore.