dyfashion.ro

Router wireless TP-LINK | Ieftin si Bun

Router wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WR841ND
Vezi pretul la eMAG.ro
router wireless
Ce face acest produs
Router-ul TL-WR841ND 300Mbps Wireless N este un dispozitiv ce ofera conexiuni cu fir si wireless, fiind proiectat pentru utilizarea cu echipamente de retea atat pentru acasa, cat si pentru birouri mici.Folosind tehnologia 2T2R MIMO Technology, TL-WR841ND ofera o performanta exceptionala in mod wireless, fiind ideal pentru streaming video HD, apeluri VoIP si jocuri online.


Quick Setup Security (QSS) asigura criptarea WPA2 la simpla apasare a unui buton, protejand reteaua de intruziunile din exterior.
Ofera o atenuare sporita a pierderilor de date pe distante mari precum si prin obstacole din birouri si apartamente, chiar si prin peretii din fier-beton.

Semnalul puternic pe distante mari permite conexiuni fara intreruperi, ceea ce dispozitivele traditionale 802.11g nu pot oferi.
Router-ul are capacitatea de a lucra fluid si fara intarzieri cu majoritatea aplicatiilor ce necesita o latime de banda mare, incluzand apelurile VoIP, streaming video si jocurile online.
router wireless
Viteza si acoperirea Wireless N
Fiind compatibil cu standardul IEEE 802.11n, TL-WR841ND ofera posibilitatea implementarii unei retele wireless, oferind de 15X viteza si de 5X zona de acoperire a produselor conventionale 802.11g.
Viteza maxima de transfer oferita este de 300Mbps.


Semnal wireless stabil
Clear Channel Assessment (CCA) evita automat conflictele dintre canalele de comunicatie, datorita functiei incorporate de selectie automata a canalelor libere pentru a realiza cea mai performanta transmisie wireless.TL-WR841ND asimileaza avantajele tehnologiei “channel-binding” - astfel poate fi stabilita o legatura intre canale si pot fi utilizate doua canale simultan pentru transmiterea datelor, viteza crescand considerabil in acest caz

Butonul QSS (Quick Setup Security)
iind compatibil cu standardul WI-FI Protected Setup™ (WPS), TL-WR841ND ofera functia Quick Security Setup ce permite utilizatorilor, prin simpla apasare a butonului “QSS”, setarea instantanee a unei conexiuni securizate WPA2, mult mai sigura decat criptarea WEP a datelor.
Nu numai ca setarile se realizeaza aproape instantaneu si cu o usurinta incredibila, dar nici nu va fi nevoie sa tii minte vreo parola!



IP QoS - alocarea eficienta a latimii de banda
In cadrul retelei wireless, navigarea pe Internet si download-ul care solicita latime mare de banda a utilizatorilor interni lasa de cele mai multe ori utilizatorii SOHO cu latime de banda insuficienta.
TL-WR841ND suporta functia IP QoS, ce ofera utilizarea optima a latimii de banda prevenind congestionarile si abuzurile. In acest fel, utilizatorii unei retele mici beneficiaza de latime de banda proprie neafectata, prevenind degradarea perfomantelor retelei.

Securitate sporita – criptare WPA / WPA2
Din punct de vedere al conexiunilor WI-FI, criptarea de tip WEP nu mai reprezinta cea mai sigura metoda de securizare. TL-WR841ND ofera criptare de tip WPA/WPA2 conform celor mai noi standarde de securitate WI-FI.