answear.ro%20

Televizor LG 42LM620S Cinema 3D Full HD

televizor 3d 

Televizor Cinema 3D Smart TV LG 42LM620S, 107 cm, Full HD, HDMI, USB + 4 perechi de ochelari 3D 


Cinema 3D
Cinema 3D este cea mai avansata tehnologie de vizionare in format 3D. Pregateste-te pentru o experienta cinematografica 3D la cele mai inalte standarde, chiar in confortul casei tale. Uita de ochelarii grei si inconfortabili si de imaginea fluctuanta a tehnologiei 3D conventionale. Acum te bucuri de imagini 3D precum cele din sala de cinema, chiar la tine acasa. Televizorul LG CINEMA 3D reprezinta noul standard de excelenta a experientei tridimensionale.


Ochelari 3D Confortabili
Ochelarii 3D ai televizoarelor LG sunt usori, fara baterii si economici, oferind un confort sporit in timpul vizionarii.

Fara fluctuatii ale imaginii 3D
Spre deosebire de televizoarele 3D convetionale, Televizoarele Cinema 3D Smart sunt certificate fara fluctuatii ale imaginii si ofera imagini 3D in culori mai vii. Confort sporit de vizionare, in paralel cu imagini deosebite in format 3D.

Control al adancimii imaginii 3D
Tu decizi daca vrei sa urmaresti continutul 3D intr-un mod confortabil sau mult mai apropiat de realitate. Controlul adancimii imaginii 3D iti ofera posibilitatea de a seta modul in care tu preferi sa te bucuri de continutul 3D.

Sunet 3D
Televizorul 3D LG are acum si sunet 3D, sincronizat perfect cu imaginile 3D care se deruleaza pe ecran. Experienta ta 3D a devenit acum completa.

Aplicatia 3D World
Filme 3D: cauti si vizionezi filme 3D fara a fi nevoie sa detii continut suplimentar Jocuri 3D: Mai multa distractie cu noul televizor Cinema 3D Smart TV care iti ofera accesul la jocuri in format 3D.

Conversia 2D in 3D
Televizoarele LG pot converti continutul 2D in imagini 3D de inalta calitate datorita software-ului avansat de conversie.

Cautare Universala
De acum este mai simplu sa folosesti functia de cautare. Tasteaza orice cuvant pe care il cauti si LG Smart TV va oferi variante de raspuns din tot continutul VOD, materiale difuzate si continut video online de pe Youtube. Cea mai facila modalitate de a gasi informatiile de interes, acum mai usor de accesat pe televizorul tau SMART.
Televizoarele LG pot converti continutul 2D in imagini 3D de inalta calitate datorita software-ului avansat de conversie.

MCI 400 Motion Clarity Index, numarul de semnale de raspuns pe secunda, este un indicator global de claritare reala a imaginii in miscare, incluzand factori mai complexi decat Frame Rate. Functia avansata LG de control a luminii de fundal, tehnologia avansata a ecranului si procesorul performant duc toate la o performanta maxima reducand efectul de blur la imaginile in miscare.


Oferta Televizoare click aici