fashiondays.ro

Televizor LCD LG 3D 42LW650S

televizor led


Televizoarele LG Cinema 3D ofera o calitate a imaginii de exceptie, de care va puteti bucura in propria locuinta, alaturi de prieteni si familie. Seria LW650S TV ofera cea mai confortabila experienta de vizionare, datorita ochelarilor 3D confortabili si usori. Va puteti bucura de urmatoarea generatie 3D TV de la LG, cu certificare flickr-free, fara suprapuneri de imagine, fara fluctuatii ale imaginii.  



Urmatoarea Generatie 3D TV
televizor 3DPregateste-te pentru o experienta cinematografica 3D la cele mai inalte standarde, chiar in confortul casei tale. Uita de ochelarii grei si inconfortabili si de imaginea fluctuanta a tehnologiei 3D conventionale. Acum te bucuri de imagini 3D ca cele din sala de cinema, chiar la tine acasa. Televizorul LG Cinema 3D reprezinta noul standard de excelenta al experientei tridimensionale
.
Mai mult confort pentru ochii tai
Gata cu ametelile sau disconfortul. Tehnologia LG Cinema3D ofera confort in vizualizare eliminand fluctuatiile imaginilor redate in ochelari si iti permite astfel sa vizionezi imagini 3D pentru un timp indelungat fara sa te simti ametit sau obosit. In timp ce ochelarii avansati Cinema3D elimina fluctuatiile imaginilor, panoul LG 3D de ultima generatie ofera imagini mai clare si fara umbre. Bucura-te de o experienta de vizualizare fara imagini suprapuse sau ameteli asociate cu tehnologia 3D conventionala. Certificare Flicker-Free 3D.
  
Unghi larg de vizualizare
Tehnologia LG Cinema3D ofera un unghi larg de vizualizare 3D pentru a te bucura impreuna cu prietenii sau familia de imaginile 3D si un unghi de vizualizare flexibil. Bucura-te de imagini 3D mereu clare si luminoase fie ca stai jos sau intins.  

Home Dashboard
Sistemele care ofera functii complexe sunt dificil de utilizat. De aceea, LG a conceput special pentru tine un sistem extrem de intuitiv datorita interfetei Home Dashboard, care permite o navigare usoara si rapida. Pe un singur ecran, poti vedea in acelasi timp emisiunea preferata, poti căuta conținut premium, explora o multitudine de aplicații sau poți selecta unul din meniurile favorite.
Home Dashboard este meniul principal pentru televizoarele LG Smart si a fost proiectat special pentru a maximiza experienta utilizatorului, oferindu-ti acces facil la tot ceea ce iti doresti.


recomandare televizor