dyfashion.ro

Aparat de aer conditionat cu tehnologia inverter Beko, 12000 btu, Clasa A

aer conditionat
Aparat de aer conditionat cu inverter Beko, 12000 btu, Clasa A, LCD, include Instalare
Pret Informativ:2.199 Lei  

Tehnologia Inverter de la Beko imbuntateste confortul in timpul functionarii si contribuie la optimizare consumului de energie. Aparatele de aer conditionat Beko sunt echipate cu cea mai noua tehnologie Inverter ce controleaza si ajusteaza viteza compresorului pentru a mentine temperature dorita la racire sau incalzire.
Cu tehnologia Inverter aparatele de aer conditionat sunt mai economice, mai eficiente, mai rapide si mai silentioase decat modelele conventionale.  

Economie de energie
Spre deosebire de aparatele de aer conditionat conventionale, aparatele cu tehnologia inverter pot controla viteza compresorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea. Cand temperatura interioara ajunge la nivelul dorit compresorul continua sa functioneze la viteza redusa pentru a mentine temperatura dorita, economisind astfel circa 40% din costul energiei in comparatie cu apratele conventionale.  

Filtru anti-bacterie
Filtru, usor de spalat, retine cele mai multe particule fine de praf din aer, previne reproducerea bacteriilor si produce o atmosfera mai sanatoasa.
  
Functia auto-restart
Cu aceasta functie aparatul poate reporni automat ultima functie setata atunci cand se intrerupe alimentarea cu energie.
  
Dezumidificare
Aceasta functie este utilizata in zilele ploioase sau in zonele umede. Functionand in modul racire sau numai ventilator, aparatul poate crea un nivel confortabil al umiditatii fara a scadea temperatura in camera.  

Hotstart
In modul incalzire, viteza ventilatorului este controlata in functie de temperatura vaporizatorului. Numai cand temperatura vaporizatorului este destul de ridicata, ventilatorul incepe sa functioneze, eliminand orice suflu de aer rece.

Vezi ofertele la Aparat de aer conditionat

5 comments:

Cel mai important pentru mine este functia de dezumidificare

Multumesc pentru informatii. Am incredere in Beko, pentru ca mai am si alte aparate electrocasnice de la acest producator.

Aerul conditionat - de calitate - face diferenta, atat in perioadele caniculare, cat si atunci cand e frig, si nu exista alta sursa de caldura.

Sunt multumit de Beko, am acasa un frigider, o masina de spalat si 3 aparate de aer conditionat. Nu am avut probleme cu ele pana acum si le recomand.

Eu am un aparat de aer conditionat de la BEKO si nu am avut probleme cu el pana acum.