dyfashion.ro

Aspirator Robot Samsung

robot aspirareRobot aspirare fara sac Samsung Navibot VCR8855L3B, 0.6 l, senzor, telecomanda
Magazin online recomandat eMAG.ro

Aspiratul este un chin. Atunci de ce sa nu lasati pe altcineva – sau altceva – sa faca sarcina neplacuta? De exemplu, pe revolutionarul NaviBot oferit de Samsung. A fost proiectat sa va curete casa mai bine ca oricand, in orice zi doriti. Cu sistemul sau Visionary Mapping™, NaviBot este dotat cu o camera video care creeaza o harta a spatiului dvs. de locuit, stabilind cel mai bun traseu pentru a face curatenie.  


Stabilirea unui traseu pentru curatenie.
Dotat cu o camera video care inregistreaza 30 de cadre pe secunda, aparatul stabileste dispunerea casei dvs. si retine cel mai bun traseu pentru a face curatenie. in plus, NaviBot stie intotdeauna unde se afla si in ce parte merge. Este si suficient de sofisticat pentru a relua sarcina exact din locul in care s-a oprit.

Identifica obstacole.
Fie ca este vorba de un covor delicat sau de aparatura electronica preferata, NaviBot a fost proiectat cu 38 de senzori care identifica in mod automat si protejeaza obiectele dvs. de valoare, dar si pe el insusi. Avand trei senzori de denivelare care detecteaza marginea treptelor si alte suprafete, nu va cadea si nu se va sparge.
  
Stie unde sa curete si unde nu.
Virtual Guard™ va ofera doua optiuni convenabile pentru a va proteja spatiul. Apasand un singur buton, puteti activa Gardul virtual care il impiedica pe NaviBot sa ajunga in zone in care este posibil sa se afle mobilier valoros, culcusul unui animal de companie sau orice altceva de care nu vreti ca NaviBot sa se atinga. Sau puteti alege modul Ghid virtual.  

mai multe detalii pe eMAG.ro