dyfashion.ro

Hard Disk Extern Seagate Backup Plus Portable,1TB,USB 3.0

hard disk extern
HDD Extern Backup Plus Portable, 1TB, USB 3.0 (Albastru) (Seagate) Hard Disk Extern

Magazin Online Recomandat evoMAG

 Viata trece repede. Nu pierde nici un detaliu. Unitatea Backup Plus Portable de la Segate este modul simplu de a proteja si impartasi viata ta digitala. Protejati-va lucrurile cu un backup simplu si flexibil. Salvati automat fotografii direct de pe retelele de socializare. Partajati fotografii si clipuri video pe retelele sociale, totul cu un singur click. Cresteti vitezele de transfer facand upgrade la tehnologiile Thunderbold sau FireWire 800.

Ce este functia Backup plus?
Backup Plus este linia uimitoare de unitati externe de la Seagate care va permit sa faceti mai mult cu fotografiile si filmele.
Protejeaza totul din viata ta digitala si gestioneaza-le pe toate prin intermediul unui tablou de control unic si intuitiv. Alegeti din cele doua optiuni de backup, automat sau programate manual. Salveaza automat pozele pe care le-ai partajat online.
Partajati fotografii si clipuri video pe retelele de socializare precum Facebook sau Flickr. Upgradati conexiunea intr-o clipa prin intermediul adaptoarelor interschimbalile. Backup facil. Alegeti dintre cele doua metode de backup din panoul de control si uitati de griji.

Design elegant si portabil.
Pastrati lucrurile in siguranta oriunde v-ati afla. Alimentarea prin USB inseamna ca nu mai necesita nici o sursa de alimentare externa. Functioneaza cu PC sau Mac. Folositi-l alternativ, pe Mac sau PC, fara a mai fi nevoie de reformatare.

USB 3.0 plug-and-play. 
De asemenea, puteti face cu usurinta upgrade la interfata Thunderbold sau FireWire 800 prin intermediul adaptoarelor (vandute separat), USB 3.0 fiind de asemenea compatibil si cu USB 2.0.

Magazin Online Recomandat evoMAG