dyfashion.ro

Laptop MacBook Pro cu ecran Retina la eMAG


laptop
laptop
Laptop Apple MacBook Pro 15" cu procesor Intel® CoreTM i7 2.30GHz, Ivy Bridge, Retina Display, 8GB, SSD 256GB, GeForce GT 650M 1GB  
Magazin Online Recomandat eMAG.ro
Tip procesor: Intel® CoreTM i7
Model procesor: Quad-core
Tehnologie procesor: 22 nm
Frecventa procesor: 2300 MHz
Tip display: IPS, Retina display
Diagonala: 15.4 inch
Capacitate memorie: 8 GB
Caracteristici speciale display: 220 de pixeli per inch,
WideView 178°
Rezolutie: 2880 x 1800
Tip memorie: DDR3
Capacitate Hard Disk: 256 GB Greutate: 2.02 Kg
Sistem de operare: Mac OS X Lion


Scurta descriere
N-ai mai văzut niciodată aşa ceva. Pentru că nu a mai fost niciodată creat aşa ceva.

Noul model de MacBook® Pro 15-inch beneficiaza de un uimitor afisaj Retina™, stocare flash integrala si procesoare cu patru nuclee intr-un radical design subtire si usor. Masurand doar 1,8 cm grosime si cantarind numai 2,02 kg, acest MacBook Pro complet reproiectat stabileste un nou standard in privinta performantelor si portabilitatii pentru utilizatorii profesionisti.  

Retina Display
Noul MacBook Pro cu afisaj Retina este portabilul dotat cu afisajul cu cea mai inalta rezolutie din lume: 5 milioane de pixeli, cu 3 milioane mai mult decat un televizor HD. La 220 de pixeli per inch, densitatea de pixeli a afisajului Retina este atat de ridicata, incat ochiul uman nu poate distinge intre pixelii individuali de la o distanta de vizualizare normala, astdel incat textul si grafica au o claritate incredibila. Afisajul Retina utilizeaza tehnologie IPS pentru un unghi de vizualizare de 178 de grade, are o reflexie redusa cu 75 % si un contrast crescut cu 29 % fata de precedenta generatie.  

Vezi mai multe detalii pe eMAG.ro