fashiondays.ro

Monitor LED Samsung S24B300BL Full HD

monitor pc

Monitor LED 23.6inch S24B300BL Full HD, D-sub, DVI (Samsung) Monitoare LED


Controlati luminozitatea, conservati energia.
Eco Saving usureaza economisirea energiei. Ajusteaza luminozitatea monitorului Samsung in functie de energia pe care doriti sa o economisiti.
Datorita celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% si Economisire energie oprita), puteti intr-adevar sa reglati monitorul astfel incat sa satisfaca nevoile dvs. Angajamentul Samsung fata de economisirea energiei este menit sa va ajute pe dvs. si mediul, iar cu pana la 50% economie de consum veti modifica pozitiv amprenta dvs. ecologica. Economisiti energie fara efort si preluati controlul cu Eco Saving.Percepeti imaginile asa cum doriti cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi.

Cum va place sa urmariti filmele? 
Va place sa stati intins pe canapea? Sa stati pe scaunul favorit? Sa gatiti sau sa faceti gimnastica? Indiferent daca stati in picioare, asezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigura ca filmul se afla intotdeauna in centrul atentiei si ca dvs. stati tot timpul comod.
Acest lucru inseamna ca, multumita administrarii unghiurilor de vizualizare in 5 moduri, din orice unghi veti privi monitorul Samsung, va veti bucura de o experienta vizuala completa si de o claritate exceptionala a imaginilor. Incepeti sa vizionati filmele preferate si continutul multimedia bucurandu-va de un confort total si fara restrictii, multumita functiei Magic Angle.

Oferta monitoare si accesorii pc click aici