fashiondays.ro

Recomandare combina frigorifica Full No Frost Samsung

combina frigorificaCombina frigorifica Full No Frost Samsung RL40HGIH ,304 litri, A+, Inox , H 188 cm

recomandare combina frigorifica
review de Marian Cristea


Detin acest frigider si doresc sa ii fac un review mai detaliat datorita faptului ca nu sunt foarte multe pe net. Acesta a venit ambalat intr-o cutie care il acopera complet cu baza de polistiren dens si coltare pentru a nu fi deteriorat in timpul transportului.Toate rafturile si partile mobile din interiorul acestuia erau prinse cu un fel de banda adeziva pentru a preveni miscarea acestora.


Exteriorul este bine finisat cu aspect de inox (nu stiu sigur daca usile acestuia sunt din inox sau dintr-un metal care il imita) iar lateralele si partea superioara sunt vopsite intr-un gri inchis la culoarea inoxului. Ca si aspect difera putin fata de cel din poza totul fiind identic doar ca efectul de metal zgariat este pe orizontala si nu pe verticala iar panoul de contrul al temperaturii este la fata usii si nu iesit in relief cum sunt unele poze pe net.


Interiorul este bine compartimentat si incapator acesta fiind suficient pentru o famile de 3 4 persoane poate chiar si mai mult si este iluminat de 4 led-uri albe pozitionate pe partea de sus a acestuia care il ilumineaza uniform.
Congelatorul este mai mare decat m-am asteptat avand 3 rafturi destul de inalte ultimul de jos fiind mai mic in adancime datorita compresorului.
Ca si accesorii incluse vine cu un gratar pe care il puteti pune in congelator in locul unui sertar, un suport pentru 10 oua, o tavita pentru 12 cuburi de gheata si o masca de plastic pentru balamaua usii deoarece trebuie mentionat ca directia de deschidere a usii poate fi schimbata mutand balamalele si manerele usii in partea opusa. Directia de deschidere a usii este ca in poza cand este livrat.


Dupa cum scrie si in specificatii are un volum al frigiderului de 224L iar al congelatorului de 80L, consumul aproximativ este de 309Kw/an iar nivelul de zgomot este de 42db nu 44db cum scrie in descriere ceea ce il face destul de silentios (sunetul pe care il produce nu este deranjant).


Panoul de contrul al temperaturii permite ajustarea temperaturii independent in firgider fata de congelator. In frigider puteti alege o valoare intre 1 si 7 grade iar in congelator intre -14 si -25 de grade C. Temperatura nu este afisata permanent ci doar la deschiderea usii si cateva secunde dupa ce este inchisa sau daca este apasat butonul de setare a temperatuii din frigider sau congelator.
 Acesta arata temperatura setata si temperatura din frigider si congelator la momentul respectiv.


Culoarea afisajului este albastru. Pe acelasi panou se mai gasesc inca trei butoane pentru cele trei moduri de vacanta (lasa pornit doar congelatorul), inghetare rapida si modul de alarma care anunta cand usa frigiderului este lasata deschisa + butonul de pornit oprit care opreste toata combina fara a o scoate din priza.


Acesta are sistem de racire No Frost si in figider si in congelator + funcita Multi Flow care uniformizeaza temperatura din interorul aparatului. Per total este un frigider bun si personal il recomand datorita functiilor pe care le are si materialelor de calitate din care este construit la acest pret fiind un best buy. Sper sa nu fie probleme in timp iar daca o sa apara o sa postez aici. Daca aveti alte intrebari le astept aici si voi raspunde cat de repede voi putea.
Pro: Calitatea materialelor
Raportul calitate-pret
No Frost
Controlul electronic al temperaturii in frigider si congelator
Contra: -
sursa articol eMAG.ro

Oferta Combine frigorifice click aici