fashiondays.ro

Router Wireless Dual-Band Linksys

routerRouter Wireless Dual-Band N600 Linksys EA2700

router linksysCisco Connect Cloud

 Inclus cu router-ele din seria Linksys EA, Cisco Connect Cloud va ofera acces usor la reteaua de la domiciliu de pe un dispozitiv mobil sau un browser. Verifi cati rapid starea conexiunii de banda larga si a dispozitivelor, acordati vizitatorilor acces la Internet sau protejati-va copiii in timpul navigarii pe Web cu ajutorul functiei de control parental. Puteti chiar stabili care aplicatii sau dispozitive din reteaua dvs. sa benefi cieze cu prioritate de banda larga pentru a elimina intarzierile si zonele de tampon in timpul redarii in fl ux a jocurilor video sau online. in plus, puteti adauga mai multe aplicatii care va vor imbogati si mai mult experienta de conectare!

 

Viteza wireless ridicata

Router-ul Linksys EA2700 ofera o viteza ridicata pentru conectarea computerelor, a imprimantelor wireless, a consolelor de jocuri si a altor dispozitive WiFi la rate de transfer de pana la 300 + 300 Mbps pentru o experienta optima in reteaua de la domiciliu.
  
Acoperire wireless optima

Datorita spectrului de antene MIMO, router-ul Linksys EA2700 asigura acoperire si fi abilitate excelente, astfel incat sa puteti benefi - cia de conectivitate wireless din orice punct al locuintei dvs.

Mai multe detalii pe eMAG.ro

1 comments:

Asta arata foarte tare..Urmeaza in curand sa renovez, si vreau sa scap de cabluri..E posibil sa achizitionez o bucata.