fashiondays.ro

Televizor LED 42" - LG vs Televizor LED 40" - Samsung

recomandare televizorLG - Televizor LED 42" 42LS570S, Full HD, Smart TV, Triple XD Engine, 100 Hz, MCI 200, Full Web Browser
Motion Clarity Index, numărul de semnale de răspuns pe secundă, este un indicator global de claritare reală a imaginii în mişcare, incluzând factori mai complexi decât Frame Rate. Funcţia avansată LG de control a luminii de fundal, tehnologia avansată a ecranului şi procesorul performant duc toate la o performanţă maximă reducând efectul de blur la imaginile în mişcare. Ca un smartphone, LG Smart TV oferă de asemenea şi SNS cu Centru Social, o aplicaţie pe care o poţi folosi pentru Twitter sau Facebook în timp ce te uiţi la TV!
 Imaginează-ţi că te uiţi la TV cu prietenii, oriunde ar fi ei. WiDi Tehnologia WiDi de la Intel (Wireless Display) oferă posibilitatea de a conecta uşor şi repede calculatorul la TV fără a utiliza reţeaua de internet (cablu sau wireless).

Îmbunătăţirea rezoluţiei (Upscaling) 
Utilizatorii se pot bucura de vizualizarea oricărui conţinut video la o rezoluţie înaltă. De multe ori conţinutul video extern de pe internet sau alte dispozitive se vede neclar la TV datorită rezoluţiei scăzute a fişierelor video respective. LG oferă o soluţie de upscaling a rezoluţiei, care măreşte rezoluţia conţinutului video original, acesta putând fi vizualizat mult mai clar pe ecranul mare al televizorului.

Oferta televizoare click aici

recomandare televizorSamsung - Televizor LED 40" UE40ES6100, 
Full HD, 3D, Smart TV, Slim LED, Wireless, Web Browser, Clear Motion Rate 200
Bucuraţi-vă de aplicaţii, videoclipuri, Skype, navigare pe Web, imagini 3D şi multe altele Descoperiţi o nouă lume de divertisment social, personalizat, la dvs. acasă, prin funcţia Smart Hub de la Samsung şi trei noi servicii minunate. Family Story vă permite să distribuiţi fotografii speciale, mesaje şi evenimente către persoanele dragi. Mai mult, copiii pot primi divertisment şi educaţie cu ajutorul funcţiei Kids. Puteţi, de asemenea, să vă menţineţi în formă şi să vă gestionaţi antrenamentul utilizând funcţia Fitness. Prin accesul la un conţinut minunat, prin selecţia de aplicaţii Samsung Apps, prin navigarea pe web, Skype şi prin multe alte funcţii, puteţi experimenta divertismentul la cote maxime la dvs. acasă.  

Descoperiţi o nouă realitate în Full HD
Beneficiaţi de divertisment la domiciliu de un realism mai ridicat ca oricând. Datorită unei rezoluţii de două ori mai mari decât a televizoarelor HD standard, televizorul dvs. Smart TV Samsung furnizează o experienţă uluitoare, care vă duce dincolo de ecran, într-o lume de o profunzime totală. După ce aţi văzut textura bogată şi vie a imaginilor Full HD, programele TV şi filmele dvs. preferate nu vor mai fi niciodată aceleaşi. Descoperiţi realitatea printr-o experienţă Full HD.
  
Clear Motion Rate
Experimentaţi adevărata claritate a imaginii cu Clear Motion Rate de la Samsung. Spre deosebire de „rata de reîmprospătare”, care explică o parte a calităţii imaginii, Clear Motion Rate determină mişcarea unei imagini cu ajutorul a trei factori: chipset, panou TV şi iluminare de fundal. Cu ajutorul noului standard în măsurarea şi controlul mişcării, veţi observa clar diferenţa.
  
Accesaţi Internetul în modul wireless
Cu ajutorul caracteristicii încorporate Wireless LAN, utilizaţi cu uşurinţă capabilităţile de conectare ale televizorului dvs. fără a mai adăuga funcţii externe, menţinându-i designul atrăgător.

Oferta Televizoare click aici