fashiondays.ro

Tricouri reduse in plin sezon

tricouri ieftine Tricouri reduse in plin sezon, nu la sfarsitul verii!" este titlul campaniei de reduceri demarata acum cateva zile pe siteul CBstore.


PRETURI REDUSE la multe produse de vara ACUM, nu cand se termina sezonul. Peste 25 de modele de tricouri polo pentru barbati, camasi de noapte pentru femei, pijamale pentru barbati, maieuri outwear, boxeri, chiloti si alte produse aflate la reduceri.

Botezatu este singurul creator de moda autohton care se ocupa personal de scenografie, regie, coloana sonora cat si de stilingul colectiei (bijuterii, pantofi, aplicatii capilare, etc.).

Nascut la 3 decembrie 1966, in Alexandria, Catalin Botezatu a urmat cursurile unei case de moda din Bucuresti, iar in 1985 a obtinut diploma de model pentru prezentari in afara granitelor tarii.
 La numai cateva luni, a fost recompensat, la Frankfurt, cu titlul de cel mai bun manechin al anului in Europa.Anii petrecuti ca model au constituit pentru el contactul cu lumea modei. Fascinat de arta constructiei vestimentare si sedus de frumusetea femeii, Botezatu s-a hotarat sa urmeze cursurile Institutului European de Moda din Milano, unde l-a avut ca profesor pe regretatul stilist Gianni Versace, care si-a lasat amprenta pe multe din viitoarele sale creatii.Impresionat de talentul elevului sau, creatorul italian l-a ales sa lucreze timp de sase luni in celebrele "Ateliere Versace" de la Milano. Reintors in tara, Catalin Botezatu a devenit director de stil al Casei de Moda "Europa" din Bucuresti. Ca mai toti stilistii consacrati, si-a infiintat propria casa de moda, "Delphi".