answear.ro%20

Aragaz Zanussi ZCG661GW

Aragaz Zanussi ZCG661GW, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Grill, Alb
Pret Informativ : 949 Lei
aragaz
Aragazul care se poate curata rapid si usor!

Cuptoarele functioneaza cel mai bine atunci cand sunt curate, dar curatarea lor poate fi uneori o provocare. insa nu este cazul cu acesta. Cavitatea din email fin inlatura necesitatea oricarei frecari pentru a-l curata. Trebuie doar sa-l stergeti cu un burete si ati terminat. Niciodata nu a fost mai usor sa aveti un cuptor curat!

Un cuptor si o pizzerie in acelasi timp!

Doriti sa simtiti gustul adevarat al Italiei? Acum nu este nevoie sa iesiti in oras cand aveti pofta de o pizza crocanta si gustoasa. Este suficient sa rotiti butonul aragazului setarea speciala PizzaOpzione si acesta se va incalzi automat la conditiile ideale de temperatura si incalzire pentru a coace pizza!

Gatiti cina familiei fara efort

Sincronizarea poate fi o parte esentiala a gatitului – dar cu aceasta masina de gatit in stil italian, de mare capacitate, este usor de realizat, chiar si cand preparati cea mai dificila cina de familie. Este suficient sa introduceti diferitele feluri de mancare in cuptor, lasati-le la gatit in acelasi timp si apoi reveniti pentru rezultate excelente.

Aprindere automata a plitei

Pentru a porni plita este suficient sa apasati delicat butonul, in timp ce-l rotiti. Astfel, gazul este deschis, iar o scanteie va aprinde flacara.

Vezi si alte modele de Aragaz