fashiondays.ro

Camera de supraveghere Wireless TL-SC4171G

Camera de supraveghere Wireless TL-SC4171G (TP-LINK)
Pret Informativ :1058 Lei

Motorizare Pan/Tilt (rotire orizontala 354, inclinare verticala 125) pentru extinderea semnificativa a ariei de supraveghere a camerei. Filtru IR autoretractabil (IR Cut-filter Removable) pentru supraveghere reala pe timp de zi si de noapte. Senzorul performant CMOS cu sensibilitate crescuta in medii cu iluminare redusa asigura o calitate exceptionala a imaginii. Acces wireless 54Mbps care permite amplasarea flexibila a camerei.

 TL-SC4171G este o camera de supraveghere care asigura o monitorizare permanenta pentru casa, birou, magazin sau orice alta locatie ce necesita supraveghere video pe timp de zi si de noapte. Aceasta se monteaza cu usurinta pe tavan sau pe perete si ofera o monitorizare ampla a spatiului pe care il acopera prin tehnologia de rotire si inclinare. Mai mult, imaginile video in timp real pot fi accesate via Internet de pe orice computer/laptop, sau de pe dispozitive mobile cu 3G ca Blackberry sau iPhone !
 Cu acces wireless la viteze de 54Mbps, transmisie audio bidirectionala si alte functii practice, TL-SC4171G este o solutie extraordinara pentru supravegherea lucrurilor de valoare si a locatiilor importante. Transmisie audio bidirectionala Cu microfonului incorporat al camerei TL-SC4171G, sau unul achizitionat separat, utilizatorii pot receptiona semnalul audio din aria de acoperire a camerei.

Mai mult, prin conectarea unui difuzor extern la TL-SC4171G, acestia pot sustine comunicatii voce sau conferinte cu interlocutori aflati in apropierea camerei, in functie de puterea difuzorului. Posibilitatea de a comunica la distanta in timpul monitorizarii video ofera utilizatorilor un plus de confort. Software de management cu 16 canale TL-SC4171G include un software de management care permite utilizatorilor sa monitorizeze pana la 16 camere simultan. Acesta permite afisarea simultana a imaginilor transmise de cele 16 camere pe un singur ecran. Utilitarul suporta optiuni precum inregistrarea stream-urilor video/audio direct pe hard drive, vizionarea materialelor inregistrate, si monitorizarea tuturor canalelor simultan. Multiple optiuni de vizualizare la distanta TL-SC4171G ofera utilizatorilor o gama extinsa de optiuni flexibile pentru vizualizare la distanta. Acestia pot urmari imaginile furnizate de camere via internet de pe telefonul mobil 3G, laptop sau tableta, si alte dispozitive Android sau iPad cu suport 3G.

Vezi si alte modele de camera de supraveghere