fashiondays.ro

Combina frigorifica Beko CN 147130 DX BK, No Frost

aparate frigorifice

Combina frigorifica Beko CN 147130 DX BK, No Frost, 474 L, Clasa A+, Antibacteria, Inox Antiamprenta


Pret informativ: 2499 Lei

Caracteristici generale
Tip aparat:Combina frigorifica
Sistem de racire frigider NO FROST:Da
Volum net total (l):426
Sistem de racire congelator NO FROST:Da
Volum net frigider (l):301
Volum net congelator (l):125
Volum brut total (l):475
Clasa de eficienta energetica:A++
Consum energetic (kWh/an):280
Consum energetic (kWh/24 h):0.767
Dispenser apa:Da
Dispenser gheata:Nu


Am cumparat acest frigider de la un alt magazin la o promotie care a durat 2 zile.Este frigiderul pe care doream sa-l cumparam cand ne mutam in casa noua, dar la asa o promotie nu am putut rezista. Asa ca din punctul asta de vedere suntem foarte castigati.Frigiderul a venit cu o mica defectiune la dozatorul de apa, dar cei de la service au fost foarte rapizi in a schimba respectiva piesa.In rest, obisnuiti pana acum cu un frigider arctic din cele de pe vremuri, suntem impresionati de volumul actual pe care-l avem la dispozitie iar compartimentarea este excelenta.


In frigider avem: raft pentru sticle, rafturi normale, 2 ladite de 0 grade C unde poti sa pui alimente mai mirositoare (branza, peste etc), 2 ladite pentru legume si fructe.
Pe usa sunt mai multe rafturi cu diverse dimensiuni. La inceput, din cauza dozatorului de apa, am fost putin nemultumit de dispunerea acestor rafturi si de inaltimea relativ mica a obiectelor care pot sa stea pe ele. Insa in momentul in care te obisnuiesti sa pui sticlele cu bauturi pe raftul special din frigider nu mai este nevoie de foarte mult spatiu cu inaltime mare pe usa, iar pentru borcane, oua, plicuri cu diverse este spatiu suficient, iar pe langa ele mai incap si cateva sticle.


In congelator avem: 2 sertare mari, 1 sertar pentru ingetare rapida si dispozitivul meu preferat - tavitele pentru gheata si sertarul pentru depozitarea ei. Tavitele pentru gheata sunt montate pe un disozitiv care permite golirea tavitelor de gheata intr-un sertar special. Eu am umplut acest sertar cu gheata atunci cand am primit frigiderul si pe masura ce se goleste mai fac gheata proaspata (dureaza sub 2 ore ca sa inchete apa in tavite).


Zgomotele pe care le face frigiderul nu sunt suparatoare pentru mine si cred ca sunt date inspecial de functiile moderne ale frigiderului: no forst, controlul umiditatii si ventilatia.Mi-ar fi placut sa aiba si functia blue-light pentru legume, prezenta la toate frigiderele din noua gama Beko, dar cred ca o sa supravietuiesc si fara.
In concluzie este un frigider excelent cu un volum imens, inteligent compartimentat si un consum scazut de energie.

Pro: Foarte mare! Dozator de apa. Compartimentarea interioara. Compartimentul pentru gheta. 

Contra: Momentan nimic.


 (sursa articol : opinia cumparatorilor eMAG.ro)

Vezi si alte modele de Combina frigorifica