answear.ro%20

Hard Disk Extern Verbatim 500GB, USB 2.0

hard disk extern
Hard Disk Extern 6.35CM (2.5) 500GB USB 2.0 GT
Pret Informativ: 403 Lei

Inspirata dintr-o istorie indelungata de masini sport premiate, unitatea de hard disk portabila GT este ornamentata cu celebrele dungi albe care se pot vedea in circuitele din intreaga lume. Avand greutate redusa si imbinand capacitatea mare de stocare cu aspectul placut, GT este perfecta de transportat cu dumneavoastra, conferind stil si fiabilitate spatiului de lucru oriunde ar fi acesta. Unitatea GT se alimenteaza prin interfata USB 2.0 si nu necesita nicio sursa externa de alimentare; e suficient sa o conectati. De asemenea, este formatata FAT32, putand fi utilizata in sistemele de operare Windows si Mac.
Pentru un plus de securitate, va oferim programul Nero BackItUp and Burn Essentials, care va va ajuta sa realizati copii de rezerva ale hard disk-ului din laptopul sau PC-ul dumneavoastra. BackItUp and Burn Essentials ofera 3 aplicatii intr-una.
Puteti realiza o copie de rezerva a tuturor fisierelor, folderelor si unitatilor oricand doriti sau puteti programa copierea la o anumita ora, pentru un plus de securitate. Nero Express va ofera optiunea de a inregistra fisierele pe CD sau DVD, iar Nero RescueAgent va permite sa recuperati fisierele daca acestea se deterioreaza. Software-ul Nero BackItUp and Burn Essentials este compatibil cu Windows XP, Vista si Windows 7 (nu este compatibil cu MAC OS).
Unitatea de hard disk portabila GT este prevazuta si cu software-ul Green Button pentru economie de energie. Software-ul Green Button suspenda rotatia hard disk-ului cat timp nu este folosit, sporindu-i eficienta si economisind energie. Exista 3 optiuni de Sleep Setting (setari de repaus). Puteti seta modul de suspendare sa se activeze dupa 10 minute de la ultima utilizare sau, in multipli de 10 minute, pana la 120 minute. Setati unitatea sa intre imediat in suspendare printr-un dublu-clic pe pictograma Green Button de pe desktop, sau puteti alege optiunea Never suspend the disk (nu suspenda niciodata discul).

Vezi si alte modele de Hard Disk Extern