answear.ro%20

Laptop MacBook Air

laptop MacBook AirLaptop MacBook Air (Intel Core i5 1.8GHz, 13.3inch, 4GB, 256GB SSD, Intel HD Graphics 4000, USB 3.0, Mac OS X Lion, Layout International) (Apple)


 Pret Informativ: 7599 Lei
laptop MacBook Air
Apple a actualizat gama MacBook Air cu procesoare din noua generatie, tehnologie I/O Thunderbolt, o tastatura retroiluminata si Mac OS X Lion, cel mai avansat sistem de operare din lume. MacBook Air are performante duble fata de precedenta generatie, stocare flash pentru reactivitate instantanee si un design compact si ultra-portabil. MacBook Air 13 poate fi strecurat cu usurinta intr-o servieta, poseta sau geanta. Carcasa Unibody rezistenta din aluminiu masoara doar 3 mm in punctul cel mai subtire si 17 mm in punctul cu grosime maxima. Stocarea flash permite ca MacBook Air sa porneasca instantaneu si sa furnizeze acces rapid la date, fiabilitate sporita si eficienta energetica incredibila. Modelul de 13 cantareste 1.35 kg si furnizeaza pana la 7 ore de autonomie pe baterie.
Echipat cu cel mai recent procesor dual-core Intel Core i5, noul model MacBook Air este de pana la de 2 ori mai rapid decat cele din precedenta generatie si ofera toata puterea necesara pentru editarea pozelor si filmelor, efectuarea apelurilor FaceTime, rularea jocurilor sii lucrul cu documente si prezentari. MacBook Air include grafica Intel HD Graphics 4000 si pana la 4GB de memorie rapida la 1600 MHz. Tehnologia I/O Thunderbolt furnizeaza posibilitati de extindere fara precedent utilizatorilor MacBook Air. Printr-un singur cablu, utilizatorii pot conecta periferice ultra-performante si noul monitor Apple Thunderbolt, cea mai avansata statie de andocare disponibila pentru portabilele Mac. Thunderbolt se poate adapta facil pentru compatibilitatea cu standardele de conectare mostenite, precum FireWire. MacBook Air vine cu o tastatura retroiluminata si un trackpad inovator
Multi-Touch din sticla.
Tastatura retroiluminata utiliezaza un senzor pentru detectarea automata a variatiilor luminozitatii ambientale si ajustarea iluminarii tastaturii pentru orice mediu. Trackpadul Multi-Touch este compatibil cu noile gesturi Multi-Touch din Lion, precum derularea cu inertie, apasarea sau departarea degetelor pentru zoom inainte pe o pagina web sau pe o imagine si glisarea in stanga sau in dreapta pentru intoarcerea unei pagini sau comutarea in aplicatiile pe tot ecranul. Fiecare nou MacBook Air vine cu Mac OS X Lion, cea de-a opta versiune majora a celui mai avansat sistem de operare din lume si include aplicatiile iLife pentru crearea si partajarea pozelor, filmelor si muzicii. Lion introduce peste 250 de noi functionalitati pentru Mac, inclusiv gesturi Multi-Touch; resurse la nivel de sistem pentru aplicatii pe tot ecranul;
Mission Control, o vizualizare inovatoare a tot ceea ce ruleaza pe Mac-ul dvs; Mac App Store, cel mai bun loc pentru gasirea si explorarea aplicatiilor software, integrat direct in sistemul de operare; Launchpad, o casa noua pentru toate aplicatiile dvs; si o aplicatie Mail complet reproiectata. Clic Apasa oriunde pentru a face clic. Sau, cu Tap to Click activat, atinge scurt trackpad-ul. Dublu clic Apasa de doua ori oriunde. Sau, cu Tap to Click activat, atinge scurt de doua ori trackpad-ul. Atinge pentru a mari sau micsora Atinge cu doua degete de doua ori trackpadul pentru a mari o pagina web sau un PDF.
Derulare cu doua degete
Aluneca cu doua degete in sus sau in jos pe trackpad pentru a naviga prin fisiere, site-uri web si altele. Alunecare pentru a naviga Rasfoieste pagini web, documente si mult mai multe, precum paginile unei carti. Vezi Mission Control Aluneca cu degetele in sus pe trackpad pentru a avea o privire de ansamblu asupra a tot ce ruleaza pe Mac.

Vezi si alte modele de Laptop