answear.ro%20

Masina de spalat rufe Arctic AFD1000A+


masina de spalat
Masina de spalat rufe Arctic AFD1000A+,Clasa A+, LCD
1000 RPM, 6 Kg,
Pret Informativ: 1029 Lei

Asa cum te-a obisnuit de-a lungul anilor, Arctic creeaza produse electrocasnice de calitate, moderne, ergonomice si accesibile, adaptate perfect stilului tau de viata, raspunzand in acest fel necesitatilor si dorintelor tale.
Acum Arctic te surprinde din nou si iti aduce noua tehnologie TET - tehnologie de economisire pe termen lung - care te ajuta sa obtii ceea iti ce doresti: sa te bucuri de o mai buna calitate a vietii si de un confort sporit si in acelasi timp sa realizezi o importanta economie de energie, timp si bani.

Foloseste acum noile produse Arctic cu tehnologia TET, si, alaturi de calitate, siguranta si confort, beneficiile de care te vei bucura vor fi evidente: vei reusi sa economisesti apa, energie, timp si bani.
Masini de spalat rufe Arctic cu tehnologia TET Descopera noile masini de spalat rufe Arctic cu tehnologia TET! Rufele tale vor fi perfect curate si improspatate in timp ce vei face economie de bani, timp, apa si energie!
EcoDose, AquaSafe si EcoWash sunt cateva dintre functiile moderne care sustin noua tehnologie de economisire pe termen lung. Alege orice masina de spalat cu tehnologia TET si, de fiecare data, performantele de spalare te vor incanta!  

Clasa A+
O masina de spalat incadrata in clasa A+ are caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice, avand un consum cu pana la 44 % mai mic fata de o masina de spalat veche. Beneficii: consum redus de energie electrica.

 EcoDose
Dispozitiv amovibil al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida. Beneficii: Posibilitatea de a opta pentru detergentul sub forma lichida si de a face economie pe termen lung.

AquaSafe
Sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa. Beneficii: Optimizarea consumului de apa, siguranta in utilizare.  

EcoWash
Optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET. Beneficii: economie de pana la 80% la energie. 6kg Capacitate maxima de incarcare disponibila pentru masinile de spalat Arctic. Beneficii: Spalarea unei cantitati optime de articole.  

Afisare timp spalare ramas
Functia permite vizualizarea timpului de spalare ramas pe parcursul efectuarii diverselor programe de spalat. Beneficii: utilizare eficienta a timpului, confort utilizatorului.  

Amanare pornire
Functia ofera posibilitatea programarii pornirii masinii de spalat intr-un interval de 24 ore, astfel incat sa functioneaze la ora dorita. Beneficii: Economie datorita posibilitatii de a spala in intervale de timp avantajoase din punct de vedere al tarifului energiei electrice (tarif noapte, tarif weekend).  

Child Lock
Functia permite blocarea butoanelor in timpul functionarii, pentru a evita orice actionare a butoanelor de catre copii in timpul spalarii. Beneficii: siguranta.  

Sistem electronic de control al balansului
Sistemul asigura distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, eliminand vibratiile si zgomotul din timpul stoarcerii. Beneficii: spalare silentioasa, confort.  

Vezi si alte modele de Masina de spalat rufe