answear.ro%20

HDD Extern Classic A-DATA CH11, 1TB, 2.5inch, USB 3.0

Pret Informativ:542 Lei
hard disk extern
HDD Extern Classic CH11, 1TB, 2.5inch, USB 3.0 (Negru) (A-DATA)

Inaugureaza o noua era de performanta de transfer cu USB 3.0,
CH11 este un hard disk extern de mare viteza, cu o capacitate mare de stocare, un corp compact, si etichete de identificare exclusive, pentru a facilita organizarea si personalizarea.
Organizarea inteligenta si clasificarea face viata mai usoara pas cu pas.CH11 este o alegere buna calitate-pret intre hard disk-urile externe in format 2.5. Acces facil la viteza si capacitate mare de stocare CH11 foloseste interfata SuperSpeed ​​USB 3.0 de transfer, cu viteza de pana la 90 MB/s.
Acesta este de trei ori mai rapid decat USB 2.0, reducand timpului de transport cu 70%. Etichete de memorie la indemana Gestionarea inteligent a datelor cu caracter personal Design exclusiv pentru a fi utilizat pe verticala, acesta vine insotit de etichete pentru a organiza si personaliza facil hard disk-ul.
Organizarea inteligent si clasificarea face viata mai usoara pas cu pas. Gestionarea inteligent a datelor cu caracter personal CH11 vine in trei culori clasice: minimalist alb, negru calm, si roz stralucitor. Etichetele proiectat exclusiv extind capacitatea dumneavoastra de a organiza biti si bucati din viata ta digitala in dosare usor de recunoscut.
Capacitati de 500GB, 750GB, sau 1TB permit stocarea a mii de melodii, zeci de mii de fotografii, si sute de clipuri video high-definition, cu toate fisierele disponibile in miscare.

Vezi si alte modele de Hard Disk Extern