answear.ro%20

Masina de spalat Samsung WF8508NMW8

masina de spalat rufe
Masina de spalat Samsung WF8508NMW8, 800 Rpm, Clasa A, 5 Kg, Child Lock, Antisifonare , Alb  

Pret informativ: 800 Lei 

Haine ultra curate, chiar si cu apa rece

Cine spune ca trebuie sa spalati hainele cu inalbitor si cu apa fierbinte pentru ca acestea sa fie intr-adevar curate si igienizate?
Functia Silver Wash a masinii de spalat Samsung WF8508 utilizeaza energia naturala a ionilor de argint nu doar pentru a curata hainele, ci si pentru a reduce bacteriile si pentru a asigura protectia impotriva inmultirii bacteriilor, chiar si o luna dupa spalare. Aceasta modalitate revolutionara de spalare cu apa rece economiseste energie prin reducerea nevoii de apa calda si totodata asigura tesaturilor o curatare hipoalergena in profunzime, fara a utiliza inalbitor sau alte substante chimice care pot deteriora tesaturile sau pot irita pielea. Puneti puterea argintului sa lucreze in folosul dvs. si al familiei dvs.

Mai mult spatiu pentru a manevra cele mai voluminoase rufe.

Aceasta masina de spalat are o capacitate suficienta pentru a spala, la o singura incarcare, o cuvertura de pat dublu sau peste doua duzini de prosoape de baie. Spalând mai multe rufe la o incarcare, veti spala mai rar si veti economisi apa si bani. in plus, cu cât terminati mai repede cu rufele, cu atât va veti bucura de lucrurile mai frumoase din viata dvs.

Afisaj prietenos

Panou proiectat pentru confort, utilizare mult mai confortabila. Panoul afisajului prietenos cu control rotativ, LED, butoane usoare la atingere si ecran digital separat, usor de citit, face ca setarea programului de spalare si urmarirea progresului unui ciclu sa fie usoare si mai putin confuze

Vezi si alte modele de Masina de spalat