fashiondays.ro

Monitor LED Samsung 23inch PX2370 Full HD

monitoare led

Monitor PC LED 23inch PX2370 Full HD

Pret Informativ: 994 Lei

Un monitor care ia initiativa de a partaja.
Cu Samsung Magic Return, nu trebuie sa va ingrijorati de pierderea continutului de pe al doilea monitor. In cazul in care cablul se deconecteaza si semnalul dispare, sistemul Magic Return transfera automat continutul de pe acel ecran pe alt monitor inainte sa se opreasca. Nu este nicio magie aici. Noi doar am adus partajarea continutului la nivel de stiinta.
Conserva energie, protejeaza mediul.
Proiectat tinand cont de calculul responsabilitatii ecologice, monitorul PX2370 reduce consumul de energie cu pana la 40%, facandu-l mult mai eficient decat monitoarele conventionale. Prin reducerea numarului de LED-uri si setand ca stare implicita starea de veghe, care necesita mai putin de 0,3 W, spre deosebire de tipicul 1 W, monitorul PX2370 este gata sa faca diferenta. Cat de mare e diferenta? Daca monitorul dvs. economiseste 120 W in fiecare zi, acesta este echivalentul eliminarii a 10,8 kg de CO2 emis de o termocentrala electrica ce produce acelasi efect ca plantarea a patru pini.
Controlul luminozitatii, conservarea energiei.
Sistemul Magic Eco face ca economisirea de energie sa fie usoara. Ajusteaza luminozitatea monitorului PX2370 in functie de cata energie doriti sa economisiti. Aveti patru optiuni de economisire de energie din care sa alegeti: Consum de putere de 100%, 75% si 50% precum si oprirea economiei de energie. Daca sistemul Magic Eco este oprit, tot veti avea posibilitatea utilizarii caracteristicii Samsung Magic Bright, proiectata sa va permita sa ajustati manual luminozitatea ecranului. Economisiti energie fara efort si preluati controlul cu sistemul Magic Eco. Reduceti stresul ocular. Intensificati experienta vizuala.
Cum va place sa urmariti filmele? Va place sa stati intins pe canapea? Sa stati in fotoliul favorit? Sa gatiti sau sa faceti exercitii? Indiferent cum stati, in picioare, asezati sau culcati, Samsung Magic Angle se asigura ca filmul se afla intotdeauna in centrul atentiei. Şi stati intotdeauna confortabil. Oriunde amplasati monitorul PX2370, administrarea unghiurilor in 5 moduri va permite sa extindeti unghiul de vizionare asa incat ecranul pare intotdeauna ca si cum ar fi vazut din fata. Asa ca, nu mai intindeti gatul si incepeti sa savurati filmul.

Vezi si alte modele de Monitor PC