answear.ro%20

Pantaloni femei | Magazin 3 Suisses

pantaloni femei
Pantaloni pana femei marimi 34 - 48 (Snoopy)
Femei / Pantaloni, pantaloni scurti, salopete
DESCRIERE - Inchidere cu fermoar si agrafa, plus nasture interior - contrastat la buzunare in fata - 2 buzunare contrastate fantezie din paspoal la spate - Usor stretch pentru confort - Lungime interioara aprox 78 cm - Latime la baza aprox 16.5 cm
COMPOZITIE - Flanel 64% poliester, 34% vascoza, 2% elastan.
SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la masina la 30 si calcare usoara pe dos. - Se poate curata chimic. - Nu necesita albire si curatare chimica.
pantaloni femei

Pantaloni slim femei marimi 34 - 48 (3 Suisses Collection)
Femei / Pantaloni, pantaloni scurti, salopete
DESCRIERE - Croiala slim pe corp ce va scoate in evidenta silueta - Forma 5 buzunare - Curea cu bride, inchidere cu fermoar si nasture - Usor stretch pentru un confort maxim - Lung int aprox 83 cm - Latime la baza aprox 15 cm COMPOZITIE - Inductie argintie pentru culorile auriu si argintiu, catifelat pentru celelalte culori, 97% bumbac, 3% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la masina la 30 program articole delicate. - Calcare usoara pe dos. - Nu necesita albire, curatare chimica si uscare la masina.
pantaloni femei

Pantaloni slim din catifea femei marimi 34 - 48 (3 Suisses Collection) Femei / Pantaloni, pantaloni scurti, salopete
DESCRIERE - Betelie cu bride, inchidere cu fermoar si nasture de metal - Croiala cu 5 buzunare din care 2 placate brodate la spate - Tinte de metal la buzunarele din fata - Usor stretch pentru un confort maxim - Daca aveti mai mult de 1,65 cm lung int 83 cm - Latime la baza aprox 15 cm
COMPOZITIE - Catifea din cusaturi fine 98% bumbac, 2% elastan.
SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la masina la 30 si calcare medie (150) pe dos. - Nu necesita albire, curatare chimica si uscare la masina.
pantaloni pana femei
Pantaloni din tesatura milano pentru femei marimi de la 34 la 48 (Converse) Femei / Pantaloni, pantaloni scurti, salopete
DESCRIERE - Betelie inchisa cu fermoar si agrafe, plus nasture interior - Buzunare false cu fermoar in fata - Elastic sub picior pentru o mentinere perfecta - Pliuri cu nervuri in fata - Material stretch pentru un confort maxim - Lungime interioara aproximativ 77 cm - Latime la baza piciorului aproximativ 11 cm COMPOZITIE - Tesatura milano 70% vascoza, 24% poliamida, 6% elastan.
SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30 pe dos si se calca usor (110) pe dos. - Curatare chimica permisa. - Uscare la masina si inalbire interzise.
pantaloni pana femei
Pantaloni pana femei marimi 34 - 48 (3 Suisses Collection)
Femei / Pantaloni, pantaloni scurti, salopete
DESCRIERE - Betelie contrastata pe talie pentru o sustinere mai buna, inchidere cu fermoar si agrafa, plus un nasture interior - 2 buzunare stil italian in fata, 1 buzunar din paspoal la spate - Fente laterale la baza piciorului. - Usor stretch pentru un maxim de confort. - Lungime interioara aprox 64 cm - Latime la baza aprox 18 cm
COMPOZITIE - 75% poliester, 21% vascoza, 4% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la masina la 30 si calcare usoara pe dos. - Se poate curata chimic. - Nu necesita albire, curatare chimica si uscare la masina.

haine,imbracaminte,incaltaminte online