answear.ro%20

Placa de baza Z77X-UP4 TH, Intel Z77

placa de baza
Placa de baza Dual Port Thunderbolt
Pret informativ : 1077 lei

Placile de baza GIGABYTE sunt primele ce ofera porturi dual onboard Thunderbolt certificate.
Capabile sa conecteze pana la 12 echipamente plus 3 display-uri digitale simultan, cu rate de transfer a datelor uimitoare ce pot atinge 1TB de date in doar 5 minute, placile de baza GIGABYTE Thunderbolt ofera cea mai rapida interfața de conectare existenta pe PC-urile desktop.

Tehnologia de conectare in serie (margareta) pana la 12 echipamente + 2 display-uri
Placile de baza GIGABYTE Thunderbolt permit utilizatorilor sa lege in sistem margareta (in serie) pana la 12 echipamente simultan cu ajutorul unei incredibile conducte de date bi-direcționale de 10Gbps ce include atat traficul PCIe cat și DisplayPort.
Placile de baza GIGABYTE Thunderbolt redefinesc conectivitatea PC-urilor desktop facand conectivitatea multiplelor echipamente de stocare de mare viteza și a display-urilor HD mai ușoara ca pana acum.
  
Dual Thunderbolt - Conectivitate rapida, flexibila și simpla pentru placa de baza
Placile de baza GIGABYTE Thunderbolt sunt primele certificate de Intel ce ofera dual port Thunderbolt direct pe panoul din spate al placii de baza, fiecare port Thunderbolt suportand un maxim de viteza de transfer de date simultan bi-direcțional de pana la 10Gbps astfel se poate transfera un film full HD 1080p in mai puțin de 30 de secunde. Implementarea GIGABYTE dual port Thunderbolt asigura conectivitatea maxima posibila, suportand pana la 12 echipamente individuale conectate simultan, fiecare port oferind o lațime de banda completa de 10Gbps.

GIGABYTE Ultra Durable 5 Curent mare, temperaturi mici, design-ul zonei de alimentare CPU conține IR Digital Power Controller și IR3550 PowIRstage Ics  
Placa de baza GIGABYTE folosește tehnologia premiata GIGABYTE Ultra Durable 5 ce include componente capabile de curenți mari pentru zona de alimentare CPU cum ar fi circuitele integrate IR3550 PowIRstage de la PCB cu 2X Cupru și Bobine cu Miez de Ferita pentru curenți mari de pana la 60A toate acestea impreuna fiind capabile sa coboare temperaturile cu pana la 60C mai puțin fața de placile de baza tradiționale. Fiind prezenta pe o gama de noi placi de baza cu chipset Intel X79 și Z77 Express, tehnologia GIGABYTE Ultra Durable 5 reprezinta urmatoare evoluție pentru design-ul de calitate al placilor de baza.  

GIGABYTE 3D BIOS (produs patentat)
Aplicatia revoluționara GIGABYTE 3D BIOS are la baza noua tehnologie GIGABYTE UEFI DualBIOS si este disponibila utilizatorilor in 2 moduri noi si exclusive de interactiune ce nu au mai fost vreodata folosite pentru BIOS. GIGABYTE a re-desenat experienta traditionala BIOS oferind utilizatorilor mainstream si entuziasti interfete grafice puternice si unice.  

Modul 3D
Proiectat pentru a oferi un mediu BIOS extrem de simplificat, modul exclusiv GIGABYTE 3D ofera o interfata complet interactiva si ilustrativa ce permite utilizatorilor sa faca ajustarile importante cu usurinta si intuitiv din setarile UEFI BIOS pentru a obtine performante optime. Modul 3D permite utilizatorilor novici sa inteleaga mai bine ariile placii de baza ce sunt afectate de setarile BIOS, intelegand astfel mai clar functionalitatea BIOS.

Accelerare GIGABYTE 333 Onboard 
Seria de placi de baza GIGABYTE 7 este dotata cu Accelerarea GIGABYTE 333 Onboard, un pachet de tehnologii de top destinate cresterii vitezei transferului de date, incluzand tehnologia SuperSpeed USB 3.0, tehnologia SATA Revision 3.0 (6Gbps) cat si o crestere fara precedent a puterii pe toate porturile USB prin 3x USB power boost pentru echipamentele USB mari consumatoare de energie. GIGABYTE On/Off Charge Placile de baza GIGABYTE 7 sunt dotate cu tehnologia ON/OFF Charge, o tehnologie unica de la GIGABYTE ce permite nu numai incarcarea iPhone, iPad sau iPod Touch, dar si incarcarea lor rapida (Quick Charge). Ca bonus, acestea pot fi incarcate chiar si cand PC-ul este oprit, astfel incat chiar daca ati uitat sa folositi incarcatorul dedicat dupa ce v-ati sincronizat muzica preferata, aparatele vor fi incarcate complet cand veti avea nevoie de ele.

Vezi si alte modele de placi de baza