answear.ro%20

Smartphone SAMSUNG S5360

smartphone samsung
Smartphone SAMSUNG S5360 Galaxy Y, 3", 2 MP, 180 MB, Micro SD, Bluetooth, alb
Pret Informativ : 479 Lei

Descriere
S5360 Galaxy Y
Bun venit la noua experienta in stilul Smart
Puternic si compact
O experienta bogata in stilul Smart
Inteligent, dar usor de utilizat
Colorati-va viata in stilul Smart


Incepeti-va noua viata in stilul Smart cu telefonul GALAXY Y pentru utilizatori tineri, dinamici, in permanenta miscare, ce doresc sa mentina legatura si sa ramana conectati. Beneficiati de toate dotarile suplimentare ale unui smartphone cu sistem de operare Android cu aplicatii interesante, descarcari mai rapide, conectivitate Wi-Fi, totul cu ajutorul unei interfete mai intuitive, mai seducatoare. Accesarea aplicatiilor online si a internetului mobil nu au fost niciodata mai simple pentru noua generatie in permanenta miscare. Smartphone-ul plin de stil ofera o multime de functii pentru acest model, incluzand un ecran mare de 3” si o tastatura tip QWERTY mai mare si totusi compacta. Bun venit la o experienta mai inteligenta, mai buna.

O experienta bogata in stilul Smart
Cel mai recent sistem de operare Android ofera o experienta de utilizator mai usoara, potentata de uluitoarele servicii Google Mobile care servesc drept interfata pentru aplicatiile online, cu optiuni din viata reala pentru alegerea divertismentului, a modului de petrecere a timpului liber si a stilul de viata. Social Hub integreaza textele, mesajele, e-mailurile si actualizarile SNS intr-un singur feed cronologic care poate fi accesat in orice moment. Aplicatiile Samsung gratuite (de asemenea, si cu plata) sunt nepretuite si usor de utilizat, facandu-va viata mai usoara si mai amuzanta.

Inteligent, dar usor de utilizat
Bucurati-va de interfata vizuala captivanta TouchWiz UI, imbunatatita si mai plina de culoare. Puteti personaliza complet ecranul de pornire, deoarece stiti cel mai bine care functii, aplicatii si continut sunt cele mai importante pentru dvs. Functia zoom cu atingere multipla este ideala pentru navigarea pe Internet, pentru a mari paginile web si pentru a surprinde fiecare detaliu. De asemenea, puteti sa cautati in aplicatii si in lista de contacte, prin intermediul textului sau al vocii, pentru a gasi ce doriti sau pe cine doriti.

Vezi si alte modele de Smartphone