answear.ro%20

Tableta Allview Alldro Speed SuperSlim cu procesor Cortex A8 1.2GHz

Tableta Allview Alldro Speed SuperSlim cu procesor Cortex A8 1.2GHz, 7", 1GB DDR 3, 4GB, Wi-Fi, Android 4.0, Negru Glosy
 Pret Informativ: 579 Lei  

Slim si compact: 9.9 mm

Alldro Speed ofera o experienta la superlativ fiind o tableta extrem de subtire si compacta. Cu o grosime de doar 9.9 mm tableta se remarca prin greutatea sa redusa si designul ergonomic ce confera utilizatorului mobilitate deplina.  

Tableta full touch cu display capacitiv

Interactiunea cu sistemul digital este acum mai aproape de oricine. Fa un pas catre lumea virtuala si utilieaza cele mai noi tehnologii pe noua ta tableta AllDro Speed. Atingerea multipla a display-ului de 7 inch iti permite sa maresti sau sa micsorezi rapid si usor imagini, pagini web si documente.  

Rulezi jocuri direct in browser si aplicatii cu grafica tri-dimensionala 

Datorita noii solutii grafice, AllDro Speed, iti ofera posibilitatea sa incerci cele mai noi jocuri si aplicatii. Daca esti un gamer adevarat si vrei sa traiesti cele mai incitante experiente , este suficient sa transmiti imaginea catre un televizor prin intermediul cablului HDMI si vei folosi tableta pe post de controller. Mai mult decat atat, prin suportul Flash, dispozitivul permite deschiderea si rularea jocurilor online direct in browser.  


Redare video la rezolutie 3840×2160 px

Noul device iti ofera posibilitatea sa vizionezi videoclipurile cu rezolutii de pana la 2160p. Conectat prin intermediul cablului HDMI la dispozitivele compatibile si cu capacitate de redare adecvata vei fi capabil sa urmaresti filme ca la cinematograf ,la rezolutii Quad Full High Definition.

Vezi si alte modele de Tableta