answear.ro%20

TV Tuner AVer3D

tuner tv

TV Tuner AVer3D-Volar-Mini (AverMedia) 

Pret Informativ: 149 Lei

AVer3D Volar Mini este acompaniat de cea mai noua versiune a aplicatiei software AVerTV 3D, care va permite sa receptionati si sa inregistrati nu numai canale HDTV*, dar si 3DTV**, folosind propriul PC! Şi mai mult de atat, daca nu doriti sa asteptati pana cand televiziunea 3D devine disponibila in zona in care va aflati, tehnologia exclusiva see3D poate transforma toate programele TV, inregistrarile si filmele 2D intr-un fantastic continut 3D!
Aplicatia software AVerTV 3D va permite sa programati inregistrarea programelor TV preferate si elimina astfel posibilitatea de a le pierde atunci cand nu va aflati acasa. De asemenea, inregistrarile pot fi realizate in formate pentru PSP, iPod, iPhone, iPad sau Apple TV, astfel incat sa le puteti reda oricand si oriunde. Pe langa TimeShift, PIP (Imagine in Imagine) si Previzualizare Multi-canal, functia exclusiva de Imbunatatire a Culorilor oferita de AVerTV 3D pune la dispozitia utilizatorului uimitoare ajustari de imagine si posibilitatea de afisare alaturata (side-by-side), pentru a evidentia claritatea si acuratetea imaginii. *AVer3D Volar Mini este compatibil numai cu sistemul DVB-T. Nu este compatibil cu DVB-T2.
**Pentru a obtine cel mai bun efect 3D, recomandam utilizarea Kit-ului NVIDIA 3D Vision, a unei placi video cu suport 3D si a unui monitor 3D. Familiarizati-va cu Avantajele AVerTV 3D Interfata Grafica Intuitiva AVerTV 3D va pune la dispozitie o interfata grafica intuitiva cu butoane pentru cele mai des utilizate functii, amplasate in partea dreapta a barei cu instrumente.
Puteti schimba canalele, ajusta volumul sau reda uimitorul continut 3DTV cu un singur click, la fel ca atunci cand va uitati la televizor. Conversia din 2D in 3D in Timp Real Daca nu doriti sa asteptati pana cand televiziunea 3D devine disponibila in zona in care va aflati, tehnologia exclusiva see3D poate transforma toate programele TV, inregistrarile si filmele 2D intr-un fantastic continut 3D! Moduri de Afisare 3D Cuprinzatoare Pentru a obtine cel mai bun efect 3D, recomandam utilizarea unui Kit NVIDIA 3D Vision. In plus, AVerTV 3D ofera suport si pentru modurile anaglific si cu polarizare.

Vezi si alte modele de TV Tuner