fashiondays.ro

Camasi Femei cu croiala moderna

camasa-femei-cu-croiala-moderna-1

Camasa Femei din bumbac 100%

Aceasta camasa este confectionata din bumbac 100%. Devenita o adevarata piesa de moda datorita curentului grunge din anii \'90, camasa in carouri este votata in acest an de catre toti designerii piesa cea mai hot a sezonului. Croiul cambrat al camasii accentueaza eleganta feminina . Datorita materialului chic si a stilului modern poate fi purtata atat ziua la birou cat si seara cu prietenii.


camasa-femei-cu-croiala-moderna-2

Camasa Business de inspiratie masculina

Camasi Femei
Camasa business, de inspiratie masculina este un must-have al acestui sezon. Imprimeurile tip carouri sau dungi, in contrast cu material uni aduc un plus de stil, ele dand un aspect chic intregului outfit. Se poate asorta cu usurinta oricarui pantalon uni din stofa, ori unei perechi de jeansi. Pentru succes garantat poti purta un ceas masculin, metalic iar daca vrei o nota de feminitate in plus poti adauga o pereche de cercei ori o esarfa.Compozitie: 100% bumbac

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI
 
camasa-femei-cu-croiala-moderna-3

Camasa Femei cu dungi verticale

Camasi Femei
Aceasta camasa este confectionata din bumbac 100%. Dungile verticale accentueaza eleganta feminina a noului model de camasa. Datorita materialului chic si croielii moderne poate fi purtata atat ziua la birou cat si seara.



camasa-femei-cu-croiala-moderna-4

Camasa Femei cu croi cambrat

Camasi Femei
Aceasta camasa este confectionata din bumbac 100%. Croiul cambrat accentueaza eleganta feminina a noului model de camasa. Datorita materialului chic si a stilului modern poate fi purtata atat ziua la birou cat si seara cu prietenii.