fashiondays.ro

Casti Microsoft LifeChat LX-3000

casti microsoft

Casti  Life Chat LX-3000 (Microsoft)

COMPONENTE PC / Casti-Microfoane / Vezi Oferta click aici

Aceste casti confortabile, de o inalta calitate stereo, va ofera simplitatea instalarii USB si sunetul digital de inalta calitate ce nu poate fi atinsa de cele analogice. Purtati apeluri vocale clare, particulare prin Internet, bucurati-va de muzica si filme si fiti complet absorbit de jocuri. Specificatii: Buton de apelare Windows Live Apelurile video sunt simplu de pornit. Cu o atingere a butonului de apelare Windows Live puteti vedea cine este online si puteti incepe un apel video.

Comutare audio usoara 
Comutati automat de la muzica la apelul audio. Pur si simplu apasati butonul de apelare Windows Live atunci cand cineva va apeleaza, iar muzica se intrerupe automat. Apelare gratuita in intreaga lume prin Internet a persoanelor de contact online Apelati persoanele de contact online oriunde in lume absolut gratuit. Optimizare pentru Windows Live Messenger Integrat perfect cu Windows Live Messenger pentru o instalare si o utilizare usoara.

USB digital 
Interfata USB digitala garanteaza fiabilitate si claritate superioare. Suporturi pentru ureche din imitatie de piele Ascultati si va jucati pentru mai mult timp cu un confort total. Cablu flexibil lung de 1,8 m Cablul lung, flexibil va ofera mai mult spatiu de miscare.

Device Stage 
Accesati rapid si usor activitati curente, inclusiv informatii despre produse, inregistrare, setari si altele pentru dispozitivele populare, cum ar fi telefoane mobile, camere foto, imprimante si pentru mouse-uri, tastaturi si camere Web.

Microfon unidirectional incorporat
Cu o deplasare pana la 180 de grade, ofera libertatea de care aveti nevoie. Microfon cu anularea zgomotului Microfonul cu anularea zgomotului capteaza automat vocea dvs. cu o claritate remarcabila. Controale de volum inline Reglati cu usurinta volumul pentru a gasi nivelul de sunet perfect.

Produse evoMAG.ro