fashiondays.ro

Frigider Beko DDEN507WD+


frigider bekoFrigider Beko DDEN507WD+, 440 L, Clasa A+, Display, Antibacteria, Dozator, Alb 

Pret Informativ: 2149 Lei

Sistem de racire No Frost
Sistemul de racire Full No Frost impiedica formarea ghetii in interiorul aparatului frigorific Beko, astfel incat nu va mai fi necesara dezghetarea periodica.

Intretinerea produsului devine mult mai usoara, asigurandu-se totodata temperatura optima pentru conservarea alimentelor.

frigider bekoElectronic Touch Display
Afisajul electronic “touch control” permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.

Dozator de apa
Este un dispozitiv special pentru racirea si dozarea apei. Accesul este facil, dozatorul de apa fiind amplasat pe usa aparatului frigorific, in exteriorul acestuia. In plus siguranta oferita de acest dispozitiv este remarcabila - accesul copiilor fiind restrictionat prin simpla apasare a unui buton.


Sistem Multiflow
Prin sistemul Multiflow racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati, fapt ce determina distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii - cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Eliminarea variatiilor mari de temperatura prelungeste semnificativ timpul de conservare a alimentelor, pana la dublarea acestuia.
sursa articol:eMAG.ro

Preturi bune la Frigidere si Combine Frigorifice click aici