fashiondays.ro

Haine Online | Jachete, sacouri, paltoane

haine online

Jacheta cu maneca lunga VOTRE MODE pentru femei (Votre Mode)

Femei / Jachete, sacouri, paltoane/
DESCRIERE - Jacheta cu maneca lunga pentru femei VOTRE MODE - Guler cu volane duble din tesatura tip plasa (finisaj nesurfilat) - Aplicatie cu dungi in fata - Inchidere cu siret din plasa pe mijloc in fata - Spate si maneci lungi din plasa - Lungime de la 89 la 96 cm aproximativ - Baza rotunjita in fata, dreapta la spate - Marimi de la 34/36 la 54/56 COMPOZITIE - Plasa 70% vascoza, 30% poliester, - Tesatura diagonala 65% poliester, 35% vascoza

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
 
haine online

Jacheta smoching cu maneca lunga marimi de la 36 la 48 (3 Suisses Collection)

Femei / Jachete, sacouri, paltoane/
DESCRIERE -Inchidere cu 1 nasture. - Guler cu manseta din satin. - Maneca lunga cu 4 nasturi din satin la baza. - Pense de cambrare pentru p linie mai feminina. - 2 buzunare cu paspoal si clapa. - Baza dreapta cu varfurile rotunjite. - Lungime aprox. 67 cm. COMPOZITIE - 74% poliester, 21% vascoza, 5% elastan. - Captuseala 100% poliester anti-static. - Satin din 46% poliamida, 54% bumbac. Linia 3 SUISSES COLLECTION CITY Acord perfect intre stilul si energia urbana. O garderoba la intersectia noilor tendinte, unde latura frumoasa este disponibila pentru soluete structurate, cu o feminitate afirmata, prin articole vedeta precum rochia, tinute glamour si nelipsitele accesorii.

haine onlineGeaca din imitatie de piele si macrameu pentru femei (3 Suisses Collection)

DESCRIERE - Geaca pentru femei - Imitatie din piele supla si macrameu ton pe ton, captusita - Forma scurta, baza usor rotunjita - Inchidere cu fermoar - Guler rotunjit - Fronseuri la umeri - Lungime aprox 47 cm COMPOZITIE - Imitatie de piele 50% poliuretan, 50% poliester. - Macrameu 60% bumbac, 40% poliester - Captuseala 100% bumbac SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30 programul pentru articole delicate si se calca usor.


haine de toamna

Palton evazat cu pliuri la umeri pentru femei (3 Suisses Collection)

DESCRIERE - Palton pentru femei - Forma "clepsidra" evazata si cambrata - Material calduros predominant din lana, captusit - Fara guler - Pliuri pe umeri stil "maneci bufante in partea de sus" - Inchidere petrecuta cu 5 nasturi metalici de bronz + 2 nasturi interiori - 2 buzunare cusute in fata - Cusaturi elegante in fata si la spate - Talie marcata cu cusatura la betelie - Lungime aproximativ 90 cm - Se livreaza pe umeras. COMPOZITIE - 50% lana, 44% poliester, 6% poliamida. - Captuseala 100% poliester tratat antistatic SFATURI DE INTRETINERE - Se curata chimic si se calca


haine de toamna

Sacou blazer femei PREMIUM marimi 36 - 52 (3 Suisses Collection Premium)

DESCRIERE - Guler taior. - Maneca lunga. - Gansa sintetica din imitatie de piele. - Inchidere in fata cu 4 nasturi imitatie piele. - Bordura la baza si la mansete. - 2 buzunare placate gansate din piele falsa. - Lungime aprox 62 cm. COMPOZITIE - Tesatura 50% acrilic, 50% lana.