fashiondays.ro

Haine Online | Pulovere, hanorace

haine online

Hanorac pe langa gat molton barbati masuri de la S la 3XL

Barbati / Pulovere, hanorace 
DESCRIERE - Hanorac tunisian din molton. - Guler cu nasturi. - Guler mic sal bordura. - Maneci lungi, mansete drepte, montaj cusatura. - Baza si mansetele finisaj bordura si mansete finisaj bordura. - Finisaj flatlock ton pe ton. - Disponibil si pe antracit, gri, kaki, bleu, bleumarin si negru. - Masuri de la S la 3XL. - Acest model din molton este disponibil si in varianta vesta cu gluga, tricou si pantaloni. COMPOZITIE - Molton razuit pe interior 100% bumbac. SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la masina la 40. - Se spala cu articole care au culori similare. - Inalbirea, curatarea chimica si uscarea la masina interzise.

PULOVERE, HANORACE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI


haine online

Hanorac cu gluga adidas pentru barbati (Wrung)

Barbati / Pulovere, hanorace/
DESCRIERE - Hanorac adidas Performance - Gluga captusita cu sireturi de strangere pe exterior - Buzunar marsupiu in fata cu buzunar interior pentru MP3 - Banda de transpiratie contrastanta pe interiorul gulerului - Borduri la mansete si la baza - Imprimeu logo adidas Performance in fata - Disponibil pe gri punctat si negru - Marimi de la S la 2XL COMPOZITIE - Molton razuit 80% bumbac, 20% poliester, - Captuseala gluga jerseu 70% bumbac, 30% poliester.

haine online

Hanorac cu fermoar si gluga sport pentru barbati PUMA (Airness)

Barbati / Pulovere, hanorace/
DESCRIERE - Hanorac PUMA - Guler inalt - Aplicatie bucleu si logo pufos pe piept - Inchidere cu fermoar - Gluga captusita inscriptionata diamant si sireturi contrastante sub tunel - Bordura contrastanta la baza si baza manecii - Buzunare laterale cu paspoal - 1 buzunar cu fermoar si 1 buzunar creion sus pe maneca - Eticheta cusuta la baza la spate - Marimi de la S la 2XL COMPOZITIE - Molton razuit 80% bumbac, 20% poliester. - Captuseala din 100% poliester.

haine online

Hanorac cu guler inalt din tesatura polara pentru barbati (3 Suisses Collection)

DESCRIERE - Hanorac cu guler inalt din tesatura polara. - Guler inalt inchis cu fermoar metalic si gaica - Cusaturi la piept. - 2 buzunare verticale cu paspoal. - Tiv la baza si la mansete. - Marimi de la S la 3XL. COMPOZITIE - Tesatura polara 100% poliester SFATURI DE INTRETINERE - Simplu de intretinut se spala la masina, uscare rapida. - Se calca pe dos.

hanorac

Hanorac cu gluga sport CONVERSE pentru barbati (Blue wax)

Barbati / Pulovere, hanorace/
DESCRIERE - Hanorac cu gluga CONVERSE - Gluga captusita cu jerseu, cu sireturi de strangere sub ocheti - Buzunar marsupiu - Imprimeu mare CONVERSE in fata - Borduri la mansete si baza - Marimi de la S la 2XL COMPOZITIE - 60% bumbac periat, 40% poliester. - Interior din molton.


PULOVERE, HANORACE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI 


haine online

Pulover cu maneca lunga si decolteu in V KAPORAL 5 (Kaporal 5)

Barbati / Pulovere, hanorace/
DESCRIERE - Pulover Pearl KAPORAL 5. - Maneci lungi. - Decolteu in V. - Broderie mare la spate. - Logo brodat la piept. - Eticheta cusuta la baza in partea dreapta. - Finisaj bordura la decolteul in V, la baza manecilor si la baza. - De la S la 2XL. COMPOZITIE - Tesatura jerseu fina 100% bumbac.

2 comments:

This is the perfect blog for anyone who wants to know about this topic.


haine femei online
shop online haine

Foarte frumoase hanoracele :)