dyfashion.ro

Hard Disk Extern My Passport Essential SE, 2TB

hard disk extern,componente pc

HDD Extern My Passport Essential SE, 2TB, USB 3.0 si 2.0 (Negru) (Western Digital)


Hard Disk Extern /Vezi Oferta / click aici

Capacitate mare intr-o carcasa mica Greutate si dimensiuni reduse dar cu capacitate de stocare mare, My Passport este HDD-ul portabil ideal pentru cei ce vor sa-si tina aproape datele importante.


Software de backup automat 
Cu software-ul de backup automat de la WD aveti o copie de rezerva in orice moment. Acesta functioneaza continuu folosind resurse minime. De cate ori salvati sau modificati un fisier acestuia i se face o copie de rezerva instant.

Viteze de transfer Ultra-rapide
Cand este conectat prin portul USB 3.0, My Passport faciliteaza accesul la fisierele dvs. oferint o viteza cu pana la de 3 ori mai mare comparativ cu USB 2.0. Compatibilitate USB 3.0 si USB 2.0 Compatibilitate universala pentru astazi si pentru viitor. Functioneaza prin conectare USB 2.0 iar cand sunteti pregatiti puteti trece la USB 3.0.

WD Security
Utilitarul WD Security va permite sa parolati si sa criptati continutul pentru o protectie sporita a datelor dvs.   WD Drive Utilities Inregistrati-va HDD-ul, diagnosticati si multe altele cu WD Drive Utilities.   Nu necesita alimentare separata HDD-ul este alimentat prin cablul USB, asa ca nu aveti devoie de alt incarcator.       

Calitate WD atat la interior cat si la exterior  
Datele personale sunt foarte importante pentru dvs. HDD-urile WD sunt construite cu atentie pentru a oferi fiabilitate pe termen lung.

Vezi si alte modele de HDD Extern click aici