fashiondays.ro

Monitor LED BenQ 27inch GL2750HM Full HD

monitor led,accesorii pc,componente pc

Monitor LED 27inch GL2750HM Full HD, DVI, HDMI, Speaker (BenQ)


Monitoare LED / Vezi Oferta click aici

Imagini uimitoare   luminarea cu LED-uri ofera avantaje semnificative fata de tehnologia CCFL utilizata pentru vechile monitoare LCD.
Aceste avantaje includ nu numai performante masurabile ca de exemplu contrastul dinamic mai ridicat, inexistenta fenomenului de pierdere a culorilor si inexistenta senzatiei de licarire, dar de asemenea si factori de mediu ca de exemplu procesul de fabricatie si eliminare la sfarsitul perioadei de viata prin care rezulta mai putine substante poluante.

Contrast Dinamic Ultra-ridicat de 12M:1 pentru o Adancime de Neegalat a Culorilor si o inalta Definitie a Imaginilor   Monitorul GL2750HM beneficiaza de un raport de contrast dinamic ultra-ridicat de 12M:1 pentru a spori profunzimea culorilor si definitia imaginilor intunecate sau care implica mobilitate complexa. Tot ce veti vedea pe ecranul monitorului, de la albul cel mai luminos la cel mai intunecat negru, va fi perfect prezentat pentru ca dvs. sa beneficiati de cele mai clare si calitative imagini atunci cand urmariti filme sau va angajati in jocuri video.

Timp de Raspuns Superior
 Timpul de raspuns de numai 5 ms va va permite sa va bucurati de imagini video foarte dinamice, fara efecte de intarziere sau alte inconveniente. Tehnologia Senseye 3 pentru Nevoile Dvs. Vizuale de Zi cu Zi   Vizualizati cele mai fidele colori ale lumii in care traiti cu ajutorul Tehnologiei BenQ Senseye Human Vision. Cu ajutorul celor sase tehnici brevetate pentru calibrarea imaginilor, tehnologia Senseye 3 asigura cea mai buna calitate vizuala in fiecare din cele sase moduri de vizualizare predefinite Standard, Film, Joc, Foto, sRGB si Eco cu Modul Eco special conceput pentru a reduce consumul de energie al monitorului si a face economii banesti importante.

Interfata multimedia HDMI
Cea mai recenta interfata multimedia de mare viteza HDMI va face ca aceste monitoare sa fie incredibil de comode de utilizat acum, va veti putea bucura si pe viitor de divertisment digital fara nici un fel de efort chiar si cu ajutorul unor echipamente multimedia suplimentare.

evoMAG