answear.ro%20

Imprimanta Canon Pixma MP280

componente pc

Promotie Multifunctional Pixma MP280 (Canon)

Multifunctionale 
Canon Pixma MP280, 
comonente pc,multifunctionale canon
Format suportat: A4 / B5 / A5 / Letter / Legal / Plicuri (DL, COM10) / 10 x 15 cm / 13 x 18 cm / 20 x 25 cm, PhotoColor A4 (Print, Copy and Scan ), Viteza de imprimare 8.4 ipm mono, 4.8 ipm color, Rezolutie 4800 x 1200 dpi, Consumabile: PG-510, CL-511 (Optional - PG-512, CL-513), Alimentare hartie: Tava 100 file, Rezolutia la scannare 1200 x 2400 dpi, Copiere multipla 1-9 pagini, 20 pagini, Interfata USB 2.0 Hi-Speed, Drivere: Windows 7 (32 si 64 bit), Windows Vista (32 si 64 bit), Windows XP SP2, SP3, Mac OS X v.10.4.11 - 10.6.

Gratie picaturilor de cerneala foarte mici, de 2 pl, si rezolutiei maxime de imprimare de 4800x1200 dpi, PIXMA MP280 furnizeaza fotografii vii, detaliate si cel mai clar text intr-un timp extrem de scurt. Vitezele de imprimare a documentelor sunt foarte bune, de 8,4 ipm monocrom sau 4,8 ipm color. O fotografie in format 10x15 cm fara margini, la calitate de laborator foto, este imprimata in doar 43 de secunde. Capturati amintiri transformand momentele din filmele inregistrate cu ajutorul camerei digitale Canon in imprimate frumoase cu functia de imprimare Full HD Movie Print de la Canon. Redati pur si simplu filmul utilizand software-ul Full HD Movie Print si intrerupeti redarea pentru a captura unul sau mai multe cadre pentru imprimare. Tehnologii avansate de la Canon imbunatatesc imaginea, oferindu-va o calitate foto profesionala incredibila de pe un film. Nu este nevoie sa asteptati pentru a utiliza acest dispozitiv tehnologia de pornire rapida inseamna ca este gata de utilizare in doar catva secunde de la pornire.

Utilizarea este simpla gratie software-ului personalizabil Solution Menu EX de la Canon. Şi, chiar daca uitati sa deschideti tava de hartie, imprimanta o deschide automat pentru preluarea usoara a imprimatelor si copiilor dvs. Scanati in detaliu cu ajutorul scanerului de 1200 dpi. Modul Scanare Automata recunoaste automat ce se scaneaza o fotografie sau un document inainte de a salva cu ajutorul celor mai potrivite setari. Auto Document Fix (Repararea automata a documentelor) este o tehnologie care imbunatateste separat textul, grafica si imaginile din documentele scanate, conferindu-le claritate, intensitate si impact sporite.

O suita de software furnizeaza si mai multe functii. Easy-WebPrint EX permite decuparea si combinarea informatiilor de pe mai multe pagini Web, astfel incat sa imprimati doar ceea ce doriti. Auto Photo Fix II este o functie intuitiva care permite optimizarea fotografiilor si efectuarea de corectii precum eliminarea efectului de ochi rosii, astfel incat sa obtineti un imprimat foto perfect. Easy-PhotoPrint EX ofera machete simple pentru imprimarea fotografiilor sau calendarelor si dispune acum de o functie integrata de cautare pe Flickr pentru gasirea de imagini adecvate disponibile public

Oferte Bune,Promotii Imprimante click aici