fashiondays.ro

In fiecare zi pe Kuponiada o noua promotie extraordinara!

kuponiadaCum functioneaza

Intra in fiecare zi pe Kuponiada pentru o noua promotie extraordinara!

Da, facem tot posibilul ca in fiecare zi sa iti prezentam o noua promotie - negociind in numele vostru cu o gama larga de furnizori de produse si servicii interesante!


Comanzi si platesti online cu cardul printr-o conexiune securizata

Datele cardului tau de debit / credit nu ajung niciodata la noi - ele sunt procesate de catre MobilPay™, iar in cadrul procesului de comanda vei ajunge pe o pagina securizata (o sa observi si lacatelul in fereastra de browser si faptul ca URL-ul incepe cu https://), dupa care vei reveni automat pe Kuponiada. Trebuie sa mentionam ca sumele pe care le vezi afisate pe site sunt sumele care vor fi extrase din contul tau bancar, fara niciun alt comision sau cost ascuns.


O promotie devine activa numai daca sunt suficient de multe persoane interesate de ea

Secretul acestor promotii fantastice promovate de catre noi este tocmai faptul ca promitem comerciantilor faptul ca le aducem garantat un numar minim de noi clienti. Daca voua sau prietenilor si prietenelor voastre nu vi s-a parut interesanta promotia si nu ati achizitionat kupoanele "puse la bataie" prin intermediul Kuponiada, inseamna ca trebuie sa invatam mai multe despre ceea ce va intereseaza si sa devenim mai buni!


Daca nu se atinge numarul minim de comenzi pana la expirarea promotiei, nu beneficiezi nici tu de aceasta dar primesti toti banii inapoi GARANTAT

Daca nu am avut o promotie suficient de interesanta este posibil sa nu reusim sa avem un numar minim de kupoane comandate, asa cum am discutat cu comerciantul care a propus promotia. Acesta este motivul pentru care kupoanele nu vor fi distribuite, iar voi va veti primii banii inapoi in maxim 2 zile bancare. INTEGRAL, fara nici un fel de comision si AUTOMAT, fara sa fie nevoie sa ne solicitati acest lucru.

O data ce ai primit kuponul pe email, il poti printa si folosi

Daca ai primit kuponul pe mail inseamna ca promotia a devenit activa (sunt destui utilizatori care au comandat si platit kupoanele respective). Il poti printa si folosi din a doua zi lucratoare dupa data incheierii promotiei (avem nevoie de aceasta perioada pentru a ne asigura ca lista cu codurile kupoanelor a ajuns in regula la comerciant si ca va veti putea fructifica cu folos kupoanele comandate). IMPORTANT: aveti grija sa folositi kupoanele pana la data la care expira, in caz contrar nu le veti mai putea utiliza ulterior si... pierdeti banii investiti. Or, ratiunea Kuponiada este sa va ofere promotii cat mai bune pentru a economisi bani, nu pentru a-i arunca pe fereastra.

pentru detalii si promotii Kuponiada click aici