dyfashion.ro

iPhone 5 cel mai subtire, luminos si rapid iPhone

telefoane mobileUn nou design !

E greu de crezut ca un telefon atat de subtire ar putea oferi atat de multe caracteristici: un ecran mai mare, un cip mai rapid, cea mai recenta tehnologie wireless, o camera iSight de 8MP si mai multe. Toate intr-o carcasa din aluminiu frumos proiectata si realizata cu un nivel de precizie fara precedent.

iPhone 5 are o grosime de doar 7.6 milimetri si cantareste doar 112 grame. Este cu 18% mai subtire si mai usor cu 20% decat iPhone 4S. Singura cale de a atinge un asemenea design este luarea in considerare a fiecarui detaliu, inclusiv detaliile pe care nu le vedeti.


telefoane mobile
Display Retina de 4 inch
Nu e doar mai mare. E tocmai potrivit.


Un ecran mai mare inseamna ca ai mai mult ce vedea !

Oricine poate face un ecran mai mare smartphone. Dar daca il faci mare doar de dragul lui de a fi mare, vei avea un telefon care se simte supradimensionat, ciudat si greu de utilizat. iPhone 5 dispune de un display de 4 inch conceput in modul corect: e mai mare, dar are aceeasi latime ca si iPhone 4S. Deci, tot ce ai facut intotdeauna cu o singura mana, tastarea pe tastatura, de exemplu poti sa faci in continuare cu o singura mana. 

Pe o panza mai mare care va permite sa vedeti mai mult din fiecare pagina web. Mai mult de casuta ta de email. Mai multe evenimente in calendar. Chiar mai multe aplicatii pe ecranul de pornire.

Mult mai avansat decat iPhone 4 !

Aceasta nu este doar un ecran mai mare. E un Retina Display mai mare. La 326 de pixeli pe inch are o densitate de pixeli atat de mare incat ochiul nu poate distinge pixelii individuali. Si cat de uimitoare este Retina Display de pe iPhone 4S, aceasta va ofera cu 18% mai multi pixeli pentru o impresionanta rezolutie de 1136 x 640. De asemenea culorile primesc un impuls, saturatia culorilor este 44% mai mare decat inainte. Deci, cu iPhone 5, jocurile pe care le joci, cuvintele pe care le cititi, imaginile pe care le vedeti si de aplicatiile pe care le iubiti arata si se simt incredibil de vii si realiste. Pentru marele moment de divertisment, iPhone 5 va permite sa urmariti video HD in format widescreen, in toata splendoarea sa, fara letterboxing.


Vezi Oferta
Apple - Telefon Mobil iPhone 5, 16GB (Negru)

3 comments:

nimic nou ... nu m-a impresionat

Cand se va lansa Samsung Galaxy S4 in februarie 2013,acest ultim model de la Apple adica iphone 5 va deveni un telefon neinteresant si vechi,plus ca Galaxy S4 va avea un display de 5 inch...parerea mea este ca Apple a cam pierdut razboiul cu Samsung :)

Din punctul meu de vedere Apple nu va pierde razboiul cu Samsung