fashiondays.ro

Jucarii Educative | PAD Lumea povestilor Scout Leapfrog

jucarii educative
PAD Lumea povestilor Scout Leapfrog (LEAPFROG)

Jucarii Copii / Jucarii Educative / click aici

Caracteristici
* Personalizeaza invatarea cu numele copilului tau,introdu-l in lumea povestilor si a activitatilor intructiv-educative
* Tableta prezinta animatii distractive,povesti,muzica,jocuri,ii incurajeaza pe copii in jocul de rol,indemnandu-i sa scrie,sa trimita si sa primeasca e-mailuri,descoperind in acelasi timp lumea povestilor cu prietenii lui Scout.
carucioare,patuturi,masinute,triciclete,jucarii* Parintii pot personaliza tableta cu numele copilului lor,cu preferintele acestuia,cu o lista anume de redare a melodiilor,cu emailuri adaptate strict pe situatii concrete,pe care apoi copilul urmeaza sa le primeasca pe propriul sau PAD de la anumiti membri din familie.
* Parintii se pot conecta la Poteca de Invatare LeapFrog pentru a personaliza invatarea si pentru a afla diverse modalitati de joaca alaturi de copilul lor.
* Cu aceasta jucarie copiii deprind aptitudini de invatare,de povestire,aptitudini fonetice,joc de rol,alfabetul. * Jucaria ofera o excelenta modalitate de acomodare timpurie cu sunetele specifice limbii engleze,cu indemnuri elementare de invatare si joc,astfel incat copilului sa-i fie mult mai usor,cand va creste,sa asimileze spontan si fara efort limba engleza.
* Este necesara conexiune la Internet pentru a incarca pe tableta caractericile personale ale copilului(nume,povesti,cantece,emailuri).

Dimensiune 20 (H) x 15 (l) x 2 (grosime) cmFunctionalitate cu 3 baterii AA,incluseVarsta recomandata 2-5 ani

AVERTISMENT
A se folosi sub stricta supraveghere a unui adult.
Indepartati mecanismele de prindere a jucariei de ambalaj inainte de a da jucaria copilului.
Ambalajul nu este jucarie.