dyfashion.ro

Jucarii Educative | Sistem educational Tag Junior

jucarii educative,articole pentru copii

Sistem educational Tag Junior Violet (LEAPFROG)


Jucarii Copii / Jucarii Educative / Vezi Oferta click aici 

Caracteristici* 
Conceput pentru a-i incuraja pe micuti sa descopere cartile si sa deprinda cu bucurie taina cititului,mult premiatul TAG JUNIOR dezvolta abilitati prescolare avand ca suport carti distractive si activitati pline de joaca. 
Nichiduta* Pe masura ce copiii ating cu TAG JUNIOR paginile cartilor special printate,vor auzi personajele favorite vorbind si cuvintele citite cu voce tare
* Se foloseste usor si distractiv. TAG JUNIOR poate stoca pana la 5 carti,permitandu-le copiilor sa treaca foarte usor de la o carte la alta. 
* Setul include cartea Scout Friends (Scout si prietenii). 
* Poti chiar sa personalizezi cititorul dandu-i acestuia numele sau numele de alint al copilului tau.
* Dispunand de o vasta biblioteca,6 titluri ce pot fi achizitionate separat,fiecare carte TAG JUNIOR dezvolta diverse abilitati prescolare alfabetul,numararea,jocul social etc.
* Intrebari carora copilul trebuie sa le gaseasca sfarsitul si efecte auditive pline de amuzament ii incurajeaza pe copii sa patrunda cat mai avantat in lumea primei faze a cititului,parcurgand pagina cu pagina si descoperind lucuri noi,invatand inca de mici ca din paginile unei carti o lume intrega ii asteapta sa-i captiveze si emotioneze.
* Cititorul TAG JUNIOR a fost special conceput sa poata fi apucat cu usurinta de manutele copiilor,avand o forma pe care copiii o pot manevra in joaca,fara nici o problema.
* Dupa ce copilul tau a terminat joaca,tu poti sa conectezi cititorul online la LeapFrog Learning Path (Poteca Invatarii LeapFrog) pentru a observa ce progrese a facut copilul tau si pentru a printa noi activitati care sa ajute la continuarea invatarii.
* Cartea Scout si prietenii (inclusa in pachet) are 24 de activitati de joc si 150 de raspunsuri sonore.Cartea inclusa in pachet il va invata pe copilul tau
* Timpul si rabdarea
* Activitati zilnice
* Ciclul de viata al unei planteVarsta recomandata + 1 an,pana la 5 aniNecesita 2 baterii tip AAA,neincluse.