fashiondays.ro

Marketonline | Noutati si Promotii

Noutati:


smartphone
Telefon Mobil LG Smartphone Optimus L7 P700 Black
Ecranul generos de 4.3”, ultra luminos, asigura mai mult confort in vizualizarea fotografiilor si a filmelor precum si o mai buna lizibilitate atunci cand navighezi pe internet sau pe paginile retelelor sociale. Designul specific gamei L Series, respectiv unghiurile drepte, accentele metalice si textura placuta la atingere a carcasei, iti completeaza tinuta eleganta. Sistemul de operare Android 4.0, functiile Wi-Fi, NFC, DLNA sustinute de bateria de 1700mAh iti ofera o experienta cu adevarat memorabila.

Alege din Oferta de Telefoane Mobile click aici

smartphoneTelefon Dual SIM Sony Smartphone Xperia Tipo Dual ST21i2, Black
Bucurati-va de divertisment. Sony Xperia Tipo Dual este atat de usor de utilizat. Cele mai recente aplicatii si muzica favorita sunt doar la un click distanta de ecranul de start. Ruland una dintre cele mai recente versiuni de Android (4.0 Ice Cream Sandwich), Xperia Tipo Dual face navigarea pe internet mai rapida si mai usoara.

Functioneaza cu doua cartele sim
Comutarea intre cartelele SIM se poate realiza oricand, cu o simplu apsare a tastei dedicate. Este perfect pentru tine, de exemplu, atunci cand doresti sa pastrezi munca si timpul liber separate. Sau poti realiza acest lucru automat, setand ce cartela SIM sa fie folosita in functie de anumite ore ale zilei. De asemenea poti personaliza separat pentru fiecare cartela SIM tonurile de apel si notificarile.

Laptopuri cu super pret:

promotie laptop
Lenovo Essentials B580 (procesor i5 Ivy Bridge, 500GB HDD, Memorie 4GB) - 200 RON Discount!
Lenovo B580 este un notebook construit pe noua platforma Ivy Bridge si are ca tinta mediul business, oferind functionalitate si caracteristici de ultima generatie la un pret accesibil. Designul robust si elegant al notebook-ului Lenovo B580 il recomanda persoanelor care doresc sa se remarce.
Procesorul dual core din a treia generatie Intel Core i5 3210M este tactat la frecventa de 2500Mhz, putand sa ajungea in modul Turbo la 3100Mhz. Acesta ofera performante superioare alaturi de cei 4096MB memorie ram. iar aplicatiile Dvs. uzuale vor rula in cele mai bune conditii.

Alege din Oferta de Laptopuri click aici

promotie laptop
Lenovo Essentials B580 (procesor i3 Ivy Bridge, 500GB HDD, Memorie 8GB) - 300 RON Discount!
Lenovo Essential B580 este un notebook polivalent, ideal atat pentru birou, cat si pentru activitatile multimedia. Acesta are in componenta un procesor Intel Core i3 2328M tactat la frecventa de 2200Mhz, alaturi de 8192MB memorie ram, o placa video nVidia GeForce 610M si un hard disk cu o capacitate de 500GB. Un avantaj evident este prezenta portului USB 3.0 care va facilita realizarea transferurilor la viteze superioare.





Electrocasnice:


electrocasnice
Expresor cafea Philips Saeco Xsmall HD8743/19, Putere 1400W, Rezervor 1 litru, Capacitate boabe 180 grame (Negru)
Gustaţi aroma boabelor proaspete preferate! Espresso cu măcinare şi preparare la o singură atingere: Xsmall, cel mai mic membru al familiei de espresoare cu măcinare şi preparare, combină designul şi funcţionalitatea. Pregătirea unui espresso excelent are loc la apăsarea unui buton - boabele dvs. preferate sunt proaspăt măcinate pentru aromă intensă. Măcinaţi-vă boabele de cafea preferate: - Espresso cu măcinare și preparare la o singură atingere; - Mică și eficientă energetic; - Râșniţe reglabile. Ușor de utilizat: - Ergonomic în funcţionarea de zi cu zi. Ușor de curăţat și de întreţinut: - Curăţare automată circuit cafea; - Unitate de preparare detașabilă.
Alege din Oferta de Expresoare Cafea click aici

electrocasnice
Masina de spalat rufe Hotpoint Ariston Aqualtis AQ83D 29 EU/B

Masina de spalat Hotpoint Ariston AQ83D 29 EU/B are urmatoarele caracteristici : - Capacitate de incarcare : 8 kg - Display LCD - CARE SENSOR - ECO TECH - Deschidere usa "tip carte" - Diametru hublou 42,5 cm - Program pilote - Program Bed & Bath - Program camasi - Program antialergic - Program rufe negre - Super Silent - Delay Timer - Calcare usoara - Super wash - Woolmark Platinum Care Hotpoint îti oferã o garantie de 10 ani pentru motor (incluzând perioada de garantie legalã de 2 ani).
În cazul unei defectiuni, vom schimba motorul gratuit (incluzând manopera) chiar si dupã expirarea garantiei legale de 2 ani.
 Alege din Oferta de Masini de Spalat Rufe click aici

electrocasnice



Storcator Zelmer Julita 377SL
Zelmer Julita 377SL este un mixer de dimensiuni reduse, usor de folosit si sigur, usor de curatat. Mixerul beneficiaza de o putere 250 W.
Alege din Oferta de Storcatoare click aici

MarketOnline