fashiondays.ro

Monitor PC LED Philips 23.6inch 248X3LFHSB Full HD

componente pc
Relaxati-va ochii   

Componente PCAfisajul Lightframe inovator reduce oboseala ochilor.Afisajul inovator Philips LightFrame 2 cu rama sa unica emite lumina albastra interesanta   la o lungime de unda specifica, ce reduce oboseala ochilor si imbunatateste concentrarea,    conferindu-va o stare de bine.   Ochii dvs., calea spre relaxare   Tehnologia inovatoare LightFrame va relaxeaza ochii Rama cu lumina albastra interesanta ajuta la imbunatatirea concentrarii SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante   SmartTxt pentru o experienta optimizata de citire   SmartImage optimizat pentru ușurinta utilizarii   Tehnologie cu LED-uri pentru imagini stralucitoare   HDMI-ready pentru divertisment 16:9 Full HD
    
Design elegant potrivit locuintei dvs. 

Design sofisticat care va exprima stilul de viata Baza din aluminiu turnata prin presiune intruchipeaza puritatea formei Finisaj super-lucios superb in doua nuante Mai ecologic in fiecare zi Afișaj ecologic fara mercur Materiale ecologice care respecta standardele internationale
   
LightFrame 

Cu tehnologia sa unica LightFrame, Philips iși continua lunga traditie de a conferi o utilizare semnificativa inovatiei. Tehnologia LightFrame se bazeaza pe dogma știintifica ce sustine calumina albastra care trece prin al treilea receptor al ochiului va reimprospateaza ceasul bilogic, va energizeaza și va confera o senzatie mai pronuntata de bunastare. Utilizand materiale exclusive concepute special, afișajul Philips LightFrame emite din rama lumina albastra la o lungime de unda specifica, ajutandu-va sa reduceti oboseala ochilor și imbunatatindu-va concentrarea chiar și dupa perioade indelungate petrecute in fata ecranului.

SmartKolor  

SmartKolor este o tehnologie sofisticata de extindere a culorii care este capabila sa imbunatateasca gama vizuala de culori a afișajului. Marind nivelul de amplificare RGB al afișajului, aceasta caracteristica va permite saaveti imagini bogate, puternice pentru aexperimenta fotografii și clipuri video remarcabile. SmartImage  SmartImage este o tehnologie exclusiva Philips de varf care analizeaza continutul afișat pe ecran și va ofera o performanta de afișare optimizata. Aceasta interfata accesibila va permite sa selectati diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicatiei utilizate. Pe baza selectiei, SmartImage optimizeaza dinamic contrastul, saturatia culorilor, claritatea imaginilor și a clipurilor video, pentru performante de afișare de exceptie. Optiunea modului Economie va ofera economii importante de energie. Totul in timp real, prin apasarea unui singur buton!

SmartTxt  

SmartTxt este un algoritm sofisticat care imbunatatește citirea unei aplicatii pe baza de text precum documente PDF și carti electronice care necesita in general mai multa concentrare. HDMI-ready Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfata multimedia de inalta definitie), semnale digitale video și audio de inalta calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice numar de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V și camere video.

Oferte Bune la Monitoare PC click aici