fashiondays.ro

Player Multimedia Boxee Box DSM-380, HDMI, Retea, Wireless (Full HD)

hd mediaplayer

(D-Link)

 Boxee Box se conecteaza direct la televizor, ceea ce permite utilizatorilor sa acceseze o multitudine de aplicatii comerciale sau individuale, simplu si rapid, cu ajutorul softului de televiziune oferit de Boxee. Mai mult, dispozitivul afiseaza atat continut din reteaua de acasa dar si de pe Internet - aplicatii de social media cum ar fi Facebook, de exemplu - la TV, fara a fi nevoie sa interconectam un PC sau un laptop. Telecomanda radio prezinta pe partea din spate o tastatura incorporata, complet functionala, ce asigura confortul optim pentru navigare. Cub inteligent, cu functiuni remarcabile Boxee Box, cu forma sa cubica plina de stil, combina hardware-ul puternic D-Link cu soft-ul de la Boxee, oferind astfel mult mai mult decat simpla    televiziune. Aplicatiile pentru IPTV, muzica, prognoza meteo, jocuri etc. pot fi cautate cu usurinta direct pe televizor si doar in cateva click-uri prin intermediul platformei open source integrate. Utilizatorii isi pot dezvolta propriile aplicatii sau pot instala add-on-uri. Mai mult, centrul media permite utilizatorilor sa isi gestioneze si ruleze propriile filme, imagini sau muzica, si pot rula pe televizor continut direct de pe web. 
O caracteristica interesanta este integrarea serviciilor de social media cum ar fi Facebook, Youtube si Twitter acestea va permit sa transmiteti cu usurinta cele mai noi stiri sau informatii chiar din sufragerie, de exemplu, fara a fi nevoie sa interconectati un PC sau un computer notebook. Telecomanda cu tastatura QWERTY incorporata de pe spate si interfata intuitiva fac ca Boxee Box sa va ofere o experienta multimedia completa. De la H (HDMI) la W (Wireless N) Pe langa multele functiuni de streaming, Boxee Box impresioneaza prin caracteristicile sale extinse. 
De aceea, in reteaua WLAN standard 802.11n, D-Link a instalat o conexiune Ethernet si chip-ul Intel power CE4100. Aceasta garanteaza rulare fara intreruperi si streaming de continut HD la o rezolutie de pana la 1080p. In plus, Boxee Box are doua porturi USB si un port HDMI, permitand conectarea unui dispozitiv extern de storage si a unui televizor flat modern. Sistemul home cinema poate fi de asemenea conectat prin intermediul iesirilor audio separate (digital si analogic). Lacasul pentru card SD incorporat completeaza seria caracteristicilor disponibile.


evoMAG