answear.ro%20

Pulovere Cross & Sparkle

pulover femei

Pulover Sparkle (bej) 

Pulovere / FEMEI
Creat pentru a intregi o tinuta speciala acest pulover uneste talia cu manecile pentru a crea senzatia de aripi.Decolteul in V, dunga lata care se continua de la o maneca, pe piept pana la cealalta maneca si bata de jos suficient de lata pentru a sta fix pe sold fac din acest pulover un articol deosebit, usor de purtat cu care veti iesi din tipare. (compozitie: 65% Viscoza, 20% Poliamida, 15% Angora)
Marimi disponibile: S,M
Pulovere-Topuri-FEMEI  FashionUp ! click aicipulover femei

Pulover Cross (turcoaz pal)

Pulovere / FEMEI
Pulover cu dungi si maneci asimetrice ce poate fi legat in talie cu snur. Manecile sunt stramte din zona coatelor spre antebrat, iar gulerule ste inalt si lejer, ce poate fi intors atat inafara cat si si spre interior.Un produs ce va poate ajuta sa alcatuiti o tinuta deosebita si va tine de cald in acelasi timp. (compozitie: 42% Viscoza, 20% Lana, 15% Acrilic, 13% Poliamida, 10% Angora)
Marimi disponibile: S,M
Pulovere-Topuri-FEMEI  FashionUp !  click aici


pulover femei

Pulover Reaper (negru)

Pulovere / FEMEI
Pulover elegant, cu falduri in fata si bata inalta in talie. Manecile sunt atipice, una normala si una asimetrica ce pleaca din talie; de asemenea manecile sunt cu mansete inalte. Ideal pentru o tinuta de birou. (compozitie: 100% Lana Merino Fina)
Marimi disponibile: S,M
Pulovere-Topuri-FEMEI  FashionUp !  click aicipulover femei

Pulover Caprice (maro) 

Pulovere / FEMEI
Un pulover lejer, calduros, ideal pentru un look scolaresc si spatii mai racoroase. Taieturile laterale il fac sa fie un pulover usor de purtat, gulerul la rotund, la baza gatului si manecile scurte il fac asortabil cu orice tip de articol. (compozitie: 50% Lana, 50% Acrilic)
Marimi disponibile: S,M
Pulovere-Topuri-FEMEI  FashionUp ! click aici