answear.ro%20

Router wireless EDIMAX BR-6228nS

componente pc

Tehnologie Wireless Green
Routerul BR-6228nS este realizat dupa ultimele standarde ecologice de tip Green, cu ajutorul carora se ajunge la un consum redus de energie. Poate transmite date folosind minimum de energie necesar prin calculul distantei pana la utilizator, reducand astfel consumul energetic pana la 74%. Chiar si in momentul in care este folosit la maxim, BR-6228nS poate salva pana la 50% din consumul de energie folosit de alte routere non-green.

Transfer de date impresionant prin standardul 802.11n
Acest Router reprezinta o soutie de mare viteza, in conformitate cu standardele wireless 802.11b/g, si compatibil cu standardul 802.11n. Cand este configurat sa ruleze conform standardului 802.11n, routerul BR-6228nS ratele de transfer pot ajunge pana la 150Mbps – rata si distanata acoperita de 3 ori mai mari decat un router wireless de clasa b/g. Astfel BR-6228nS este cu adevarat o solutie performanta la costuri reduse pentru casa sau birou.

Conectare WISP (Wireless Internet Service Provider)
Daca providerul dumneavoastra va ofera conectare wireless, routerul BR-6228nS capteaza semnalul si il transmite mai departe tuturor echipamentelor din retea, fie conectate prin cablu fie wireless.

Wizard de configurare  Multi Language
Un wizard pentru configurare in 16 limbi este inclus pe CD.  Selectati limba dorita si urmati pasii pentru a configura conexiunea la internet, parola, SSID, securitate wireless si upgrade de firmware.

Buton WPS (Wi-Fi Protected Setup)

Edimax BR-6228nS este dotat cu un buton pentru WPS. Butonul de pe spatele routerului va permite sa activati protectia wireless si securiza reteaua intr-un minut.
sursa articol:eMAG.ro
Preturi bune la router wireless click aici