fashiondays.ro

Televizor LED 32inch UE32D4000 HD Ready

televizoare

Televizor LED 32inch UE32D4000 HD Ready, Motor HyperReal, Mega Contrast, Dolby Digital Plus (Samsung)

LED TV/Pret informativ:1673 Lei

 Achizitionarea unui televizor dotat cu tehnologie LED de ultima generatie poate fi accesibila. Televizorul Samsung LED din Seria 4 ofera imagini de inalta calitate, design si performanta, toate la un pret accesibil. Veti fi uimit de calitatea incredibila a televizorului, generata de combinarea de functii cum ar fi Clear Motion Rate 50, motorul HyperReal si Wide Color Enhancer Plus. In plus, va puteti bucura de alte functii de ultima generatie ca Anynet, ConnectShare, porturi HDMI si SRS Theater Sound toate prin intermediul televizorului dvs. LED TV ecologic.

Clear Motion Rate 
Experimentati adevarata claritate a imaginii cu Clear Motion Rate de la Samsung. Spre deosebire de rata de reimprospatare, care explica o parte a calitatii imaginii, Clear Motion Rate tine cont de trei factori: chipset, panou TV si iluminare de fundal. Cu ajutorul noului standard de masurarea a claritatii imaginilor in miscare, veti observa diferenta.

Produse evoMAG.ro

Wide Color Enhancer Plus Vedeti adevaratele culori ale lumii. 
Wide Color Enhancer Plus de la Samsung utilizeaza un algoritm avansat pentru a imbunatati semnificativ calitatea imaginii: reda chiar si tonuri subtile si detalii pe care televizoarele mai putin avansate nu le pot reproduce. Filtru de zgomot digital Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung, urmariti programele analogice la claritatea cristalului, ca si cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajuta la eliminarea zgomotului digital care se vede pe ecranul dvs. HDMI 1.4

Multiplicati continutul media.
Patru intrari High Definition Multimedia Interface (HDMI) va permit sa cresteti viteza datelor digitale de inalta definitie de la diferite dispozitive direct la televizorul dvs. inteligent, oferindu-va mai mult continut de care sa va bucurati pe ecran.


Anynet 
Concentrati-va controlul. Tehnologia Anynet va permite sa controlati toate dispozitivele digitale compatibile HDMICEC, indiferent de producator, cu o singura telecomanda, pentru o experienta fluida a divertismentului de acasa

Connect Share Movie 
Conectati dispozitivele dvs. digitale. Tehnologia ConnectShare Movie va transforma televizorul intr-un sistem Home Theater pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile si muzica stocata.

Preturi Bune la Televizoare LED,Plasma & LCD click aici