fashiondays.ro

Televizor LED Sony KDL-46EX520,46inch | Tehnologie Live Colour

televizoare
televizoare

Televizor LED 46inch KDL-46EX520, Full HD, Edge LED, Tehnologie Live Colour, S-Force Front Surround 3D (Sony)

Pret Informativ:4535 Lei 

Cum functioneaza iluminarea din spate cu LED-uri 
 Sistemul de iluminare din spate cu LED-uri din televizoarele BRAVIA foloseste LED-uri (diode emitatoare de lumina) albe individuale, aranjate in spatele sau in partea de sus si de jos a ecranului LCD (afisaj cu cristale lichide) al televizorului, pentru a furniza lumina pentru imagine. Iluminarea din spate cu LED-uri foloseste mai putina energie decat iluminarea conventionala CCFL (lampa fluorescenta cu catod rece) si permite fabricarea de televizoare mai subtiri. De asemenea, iluminarea din spate cu LED-uri poate oferi contrast foarte mare, directionand lumina numai catre zonele dintr-o imagine care trebuie sa fie luminoase si lasand zonele intunecate neiluminate. 

Televizoarele noastre folosesc trei tipuri de iluminare din spate cu LED-uri: Edge LED, Dynamic Edge LED si Intelligent Dynamic LED. 
Edge LED La televizoarele cu iluminare din spate Edge LED, imaginea de pe televizor este iluminata cu LED-uri albe, care sunt aranjate de-a lungul marginilor de sus si de jos ale panoului de afisare cu cristale lichide. O placa de ghidare speciala directioneaza apoi lumina astfel incat sa ilumineze prin ecran. Deoarece nu exista LED-uri direct in spatele ecranului, televizoarele Edge LED sunt incredibil de subtiri si usoare. 

televizoare
Senzor de prezenta inteligent 
Senzorul de prezenta inteligent de pe multe televizoare BRAVIA noi utilizeaza tehnologie avansata de recunoastere a fetei pentru a analiza si monitoriza cine vizioneaza. Poate sa optimizeze automat performanta sunetului si a imaginii pentru persoanele care nu stau direct in fata televizorului, poate sa avertizeze copiii daca stau prea aproape si chiar sa intunece imaginea sau sa o dezactiveze complet atunci cand nimeni nu se uita la televizor. 

Panouri Deep Black culori vii si contrast 
Alegeti un televizor BRAVIA cu panou Deep Black si veti observa diferenta in ceea ce priveste intreaga experienta de vizionare. Panoul are o suprafata cu reflexii scazute, clara, care ajuta la furnizarea unui contrast ridicat, unor detalii realiste si culori clare. Fiti cu ochii pe actiune, fara distragerea atentiei si fara efecte de estompare a imaginilor cand lumina de la lampi sau soarele invadeaza ecranul.

Vezi si alte modele de Televizor LED click aici