fashiondays.ro

Vouchere de reduceri la cele mai bune saloane din Bucuresti

Ce este Dealicious ?

Creat dupa un concept unic, Dealicious este o importanta initiativa menita sa vina in intampinarea celor care stiu sa aprecieze FRUMOSUL. De aceea partenerii acestui club sunt atent selectati, fiind cele mai importante nume din domeniul frumusetii. Dealicious este un club de Life Style ce iti ofera reduceri intre 60% si 80% la cele mai bune saloane de infrumusetare.




Cum functioneaza

Cand te afli intr-una dintre locatiile partenere, prezinti voucherul Dealicious si vei obtine reducerea oferita de salonul ales. Membrii Dealicious beneficiaza de asistenta 7 zile din 7 prin intermediul call center-ului nostru.


Avantaje:

Iti vei putea alege salonul preferat! Nu exista o limita de vizite/salon! Nu vei plati serviciile dorite in avans, ci doar in momentul in care vei beneficia de ele! Vei avea la dispozitie un elegant card care iti va dovedi si garanta obtinerea reducerii! Vei plati de fiecare data mai putin cu minim 60%!

 
Dealicious Card

Datorita sistemului special de reduceri oferit de cardul Dealicious, vei putea merge la cele mai bune saloane ori de cate ori vrei timp de un an si vei plati cu minim 60% mai putin! Astfel, nu vei mai fi nevoita sa schimbi stilistul sau cosmeticiana in functie de vouchere, ci vei putea sa mergi de cate ori vrei la salonul preferat! Mai mult decat atat, reducerea minima este de 60% in toata reteaua de saloane partenere!

pentru mai multe detalii click aici