fashiondays.ro

Camasi versatile exclusiv online

CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-1

Camasa Western Light • 

Camasi Barbati
Am creat astfel o camasa versatila, alba, cu accente de culoare la maneca si la interiorul gulerului. Carourile colorate o transforma intr-o piesa casual, usor de asortat la un denim, in timp ce albul piesei ii confera prestanta, fiind usor de adaugat unei tinute de tip office.


OFERTA ACTUALIZTA SI PRETURILE CLICK AICI
CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-2

Camasa Dark Clockshirt • 

Camasi Barbati
Este o camasa eleganta, tip business, dar si plina de fantezie. Croiul camasii este slim fit.Produsul este fabricat din materiale de calitate superioara.  
CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-3

Camasa Cyclam Clockshirt • 

Camasi Barbati
O camasa lejera, usor de purtat, la care se adauga semnatura de designer pe manseta stanga, cu o constructie originala, manseta versatila, cu broderie, care poate sa iti lase la vedere ceasul. Alegerea perfecta pentru ocaziile importante! Produsul este fabricat  din materiale de calitate superioara.
CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-4

Camasa Slimfit Blue Traveler • 

Camasi Barbati
Am adaugat accente de culoare prin personalizarea buzunarului (broderie in contrast cu insemnele brandului) si prin nasturii rosii, cusuti cu ata bleumarin. Un produs perfect pentru un outfit lejer si modern. Produsul este fabricat din materiale de calitate superioara.
CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-5

Camasa Floral Black •

Camasi Barbati
Mansetele si interiorul gulerului au fost ornamentate cu o tesatura imprimata in tehnica “ink”, in alb/negru. Am adaugat un plus de culoare prin nasturii rosii, cusuti cu negru. Slimfit, aceasta camasa poate fi purtata atat la un costum de zi, cat si la un denim sau un pantalon de stofa. Marimea 48 are croi clasic. Produsul este fabricat  din materiale de calitate superioara.
CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-6

Camasa Perfect Casual • 

Camasi Barbati
Astfel, la culoarea si textura denim like a materialului am adaugat broderia rosie, stil dots pattern, pusa in valoare de tighelele, nasturii si broderia de pe manseta, toate rosii. Face parte din gama camasilor care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba, putand fi purtata atat la un sacou usor elegant, cat si la un jeans. Un produs  din materiale de calitate superioara.
CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-7

Camasa Black Clockshirt • 

Camasi Barbati
Țesatura si croiul sunt foarte speciale si confortabile. Specificul acestei camasi este manseta stanga, cu “fereastra pentru ceas, segmentul fiind marcat de o broderie in culoarea camasii.  Marimea 48 are croi clasic. Produsul este fabricat din materiale de calitate superioara.

OFERTA ACTUALIZTA SI PRETURILE CLICK AICI
CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-8

Camasa Cream Signature • Cătălin Botezatu

Camasi Barbati
Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.
CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-9

Camasa Black Chess • 

Camasi Barbati
O piesa smart casual pe care, fie ca o comandati pentru dumneavoastra, fie pentru a o oferi cadou, vine ambalata intr-o eleganta cutie cu ferestra. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.
CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-10

Camasa Velvet Castle • 

Camasi Barbati
Produsul este fabricat din materiale de calitate superioara.
CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-11

Camasa White Playful • 

Camasi Barbati
Steiul interior a fost de asemenea realizat din carouri colorate, ceea ce permite o mai usoara portanta si intretinere. Ideala pentru zilele de vineri, in care totul este “casual”. Produsul este fabricat din materiale de calitate superioara.
CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-12

Camasa Dark Blue Signature • 

Camasi Barbati
Este fabricata dintr-un bumbac special, tratat termic, din categoria warp premium, ceea ce ii confera o serie de caracteristici deosebite: o stralucire eleganta cand este expusa la soare, excelente proprietati termice, confort, rezistenta in timp, finete remarcabila si o senzatie placuta la atingere.Compozitie: 98% bumbac, 2% elastan.

OFERTA ACTUALIZTA SI PRETURILE CLICK AICI
CAMASA-CATALIN-BOTEZATU-13

Camasa Purple Clockshirt • 

Camasi Barbati
Este o camasa eleganta, tip business, dar si plina de fantezie. Croiul camasii este slim fit. Marimea 48 nu este slim, croiul este clasic.